Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Σέρρες

Σέρρες-Δ.Σιαμάγκας: Προετοιμασία πριν το σχολικό κουδούνι της Δευτέρας

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του Δήμου Σερρών ενόψει της δια ζώσης λειτουργίας των δημοτικών ,νηπιαγωγείων και ειδικού σχολείου Σερρών , το πρωί της Δευτέρας, δήλωσε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Σερρών ο Δημήτρης Σιαμάγκας, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δ/ντής του 18ου δημοτικού Σερρών.

«‘Ήδη εδώ και δύο μέρες οι καθαρίστριες επέστρεψαν στα σχολεία για τον καθαρισμό και τον αερισμό τους, ενώ έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα για την θέρμανση των σχολικών μονάδων ενώ είναι γεμάτες όλες οι δεξαμενές πετρελαίου».

Ο κ. Σιαμάγκας αναφέρθηκε και στις ζημιές που υπέστησαν δύο εκπαιδευτήρια (Ειδικό σχολείο και νηπιαγωγείο Σερρών)από τις τελευταίες πλημμύρες και πρέπει να γίνει αντικατάσταση σχεδόν του συνόλου της κεραμοσκεπής. Σημείωσε πως τώρα προχωρούν σε μερική αποκατάσταση, καταθέτοντας παράλληλα πρόταση για ένταξη και χρηματοδότηση στο Αυτοδιοικητικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» λόγω της μεγάλη δαπάνης που απαιτείται.

Ο πρόεδρος των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Πασχάλης Στεφάνου μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ Σερρών είπε πως δεν μπορεί να εφαρμοσθεί η διαφορετική ώρα προσέλευσης των παιδιών όπως και η είσοδος και έξοδος των μαθητών από διπλές εισόδους στα σχολεία.

Σχετικά άρθρα

Δήμος Σερρών: Θερμαινόμενοι χώροι στη διάθεση των πολιτών

Thomas Kavala 247

ΛΑΣ για Δήμο Εμμ. Παππά: Kατάργηση δημοτικών τελών – Άμεσες αποζημιώσεις

Thomas Kavala 247

Παραδόθηκε εξοπλισμός από το 1ο Γυμνάσιο στο ΕΕΕΕΚ Σερρών

Thomas Kavala 247

Π.Ε. Σερρών: 23 τα νέα κρούσματα covid-19

Thomas Kavala 247

Π.Ε. Σερρών: Εννέα τα νέα κρούσματα covid-19

Thomas Kavala 247

Π.Ε. Σερρών: 11 τα νέα κρούσματα covid-19

Thomas Kavala 247
KAVALA 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα