Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Σέρρες

Σέρρες: Ευκαιρίες απασχόλησης των νέων στη διασυνοριακή περιοχή

Σέρρες:-Ευκαιρίες-απασχόλησης-των-νέων-στη-διασυνοριακή-περιοχή

Ενημερωτική εκδήλωση για τις ευκαιρίες απασχόλησης των νέων στη διασυνοριακή περιοχή πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Σερρών την Τετάρτη, στις 6.30 το απόγευμα, στο Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών, στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ» .

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν είναι, οι δράσεις του Επιμελητηρίου Σερρών για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, οι πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης στη διασυνοριακή περιοχή στο πλαίσιο του έργου «EMPLOYOUTH», τα εργαλεία υποστήριξης νεανικής επιχειρηματικότητας, ενώ θα παρουσιαστούν και κάποιες από τις επιχειρηματικές ιδέες των ωφελούμενων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου «EMPLOYOUTH», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών, στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg, και αφορά δράσεις ενίσχυσης της νεανικής επιχειρηματικότητας στη διασυνοριακή περιοχή.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά λόγω των μέτρων πρόληψης ενάντια στην Covid-19 η συμμετοχή δε μπορεί να υπερβεί τα 50 άτομα.

Σχετικά άρθρα

ΔΕΥΑΒ: Καθαρισμός σχαρών και φρεατίων

Kavala 247

Π.Ε Σερρών: Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και καθαρισμού

Kavala 247

Εθνικός Σιδηροκάστρου: «Ώρα μηδέν» για τη συμμετοχή στη Γ’ εθνική

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα