Σέρρες

Σέρρες: Σύσκεψη στο Διοικητήριο – Εντατικοποίηση των ελέγχων για τα μέτρα

Μηδενική ανοχή από την πλευρά όλων των ελεγκτικών μηχανισμών -υπηρεσίες και αστυνομία- σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή του κορονοϊού αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε το πρωί στο Διοικητήριο.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, Δημήτρη Μπαλαξή, και του αντιπεριφερειάρχη, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, παρουσία των διευθυντών των αρμόδιων υπηρεσιών και τηλεφωνικά του αστυνομικού διευθυντή, Δημήτρη Μικρού, αποφασίσθηκε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και να μην υπάρξει καμία ανοχή για όσους αποκλίνουν.

Τη σύσκεψη είχε προαναγγείλει ο κ. Μπαλαξής μιλώντας προ ημερών στην ΕΡΤ Σερρών, εκφράζοντας τη βαθιά ανησυχία του για τη μη πτώση των κρουσμάτων στην Π.Ε Σερρών και την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Δήμαρχος Σερρών για κλείσιμο Κοιλάδας: «Όλα τα εξετάζουμε»
Στο τραπέζι τέθηκε και η πρόταση για κλείσιμο της Κοιλάδας για ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου να περιοριστεί η κίνηση και κατά συνέπεια και η διασπορά του ιού. Σύμφωνα με τον κ. Σπυρόπουλο, για την πρόταση ενημερώθηκε ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών δεν απέκλεισε ο ενδεχόμενο. «Όλα τα εξετάζουμε προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Δήμος Βισαλτίας: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Kavala 247

Σέρρες: Σπουδαία πρωτιά για το ΓΕΛ Βυρώνειας

Kavala 247

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Διαδικτυακή εκδήλωση για την υγεία

Kavala 247

Δευτεραθλητής Ελλάδας ο Ι. Βούλκος του ΟΦΚΑ Σερρών

Kavala 247

ΕΝΙΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους αναισθησιολόγους

Kavala 247

Δήμος Σερρών: «Rapid tests» για ευπαθείς ομάδες

Kavala 247