Κομοτηνή

Στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας Δ.Ε.Ε.Π. και ΟΝΝΕΔ Ροδόπης

Ολοκληρώθηκε η αποστολή των αγαθών και των ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσαν η Δ.Ε.ΕΠ. Ροδόπης σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, για τη βοήθεια των πληγέντων στην Καρδίτσα από τη θεομηνία ΄΄Ιανός΄΄.

«Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.» αναφέρεται σε ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΕΠ Ροδόπης Ιωάννη Βεζυργιαννίδη και της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Κωνσταντίνας Λεοντίδου. Όπως τονίζεται στην κοινή ανακοίνωση: «Ιδιαίτερη σημαντική για την πραγματοποίηση της δράσης υπήρξε η συμβολή του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας Ιμπράμ Αχμέτ, του Περιφερειακού Συμβούλου Μουλταζά Ταρκάν καθώς και της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής.»

Και η ανακοίνωση των δύο προέδρων καταλήγει ως εξής: «Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ανιδιοτελής προσφορά, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός, βοηθούν σημαντικά συνανθρώπους μας να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους και η Νέα Δημοκρατία με τις εθελοντικές της δράσεις, συμβάλει στην προσπάθεια ενίσχυσής τους.»

Σχετικά άρθρα

Ι. Καλπάνη: Είναι μια δοκιμασία που θα περάσει, δεν θα το βάλουμε κάτω

Kavala 247

Το έργο ενός Κομοτηναίου γραφίστα σε γραμματόσημα και φακέλους των ΕΛΤΑ

Kavala 247

Ματαιώνονται όλες οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής λόγω κορονοϊού

Kavala 247

Η «Περιφερειακή Σύνθεση» για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Kavala 247

Γ. Γκαράνης: Ως Δήμαρχος Κομοτηνής οφείλω να υπερασπιστώ τον θεσμικό μου ρόλο

Kavala 247

Περιπετειώδης σύλληψη δύο διακινητών στη Ροδόπη

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα