Καβάλα 24/7 – Όλα τα Νέα, Ειδήσεις, Αθλητικά, Πολιτισμός από την Καβάλα, Θάσο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Σέρρες.
Καβάλα

Συνεργασία ΤΕΕ με ΠΕ Καβάλας, Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Πολεοδομία για τη λειτουργία του ΣΥΠΟΘΑ (Β) Καβάλας

Συνεργασία-ΤΕΕ-με-ΠΕ-Καβάλας,-Αποκεντρωμένη-Διοίκηση-και-Πολεοδομία-για-τη-λειτουργία-του-ΣΥΠΟΘΑ-(Β)-Καβάλας

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη είχε χθες ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ – Τμήμα Αν. Μακεδονίας κ. Απόστολος Παυλίδης, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν δεδομένα και εξελίξεις σχετικά με τεχνικά ζητήματα της περιοχής.

Η αποκατάσταση της λειτουργίας του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) (Β) στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας είναι επείγουσα, προκειμένου να δρομολογηθεί η εξέταση περισσότερων από 500 υποθέσεων που είναι σε εκκρεμότητα ακόμα από το 2015.

Η διεξαγωγή ελέγχων ανίχνευσης αντιγόνου για COVID-19 στην αίθουσα «Νίκος Μάρτης» της ΠΕ Καβάλας, όπου συνεδρίαζε μέχρι πριν λίγους μήνες το ΣΥΠΟΘΑ, δημιούργησε πρόβλημα στην εξεύρεση άλλου κατάλληλου χώρου για την πραγματοποίηση των συνεδριάσεων με ασφάλεια και σε συμφωνία με τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και σε συνεννόηση με τα στελέχη της ΥΔΟΜ (Πολεοδομίας) Καβάλας που συμμετέχουν στο ΣΥΠΟΘΑ (Β), συζητήθηκε το ενδεχόμενο να διεξάγονται τα tests ανίχνευσης για τον COVID-19, στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου της ΠΕ Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης», με ταυτόχρονη απελευθέρωση της διαθεσιμότητας της αίθουσας «Νίκος Μάρτης».

Ο κ. Αντωνιάδης, έπειτα από επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, αποφάσισε τη μετακίνηση των ελέγχων στο Φουαγιέ, επιτρέποντας έτσι την οργάνωση του αρχείου και την προετοιμασία των συνεδριάσεων του ΣΥΠΟΘΑ (Β) στην αίθουσα «Νίκος Μάρτης».

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης και την ΥΔΟΜ Καβάλας, επιλύθηκε το ζήτημα που είχε προκύψει με την αναζήτηση του απαραίτητου στελεχιακού δυναμικού που διαθέτει τις κατά το νόμο προϋποθέσεις για τη συγκρότηση του ΣΥΠΟΘΑ (Β) και η σχετική απόφαση του Συντονιστή προωθείται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση σε ΦΕΚ.

Σχετικά άρθρα

Ο Υφυπουργος Αθλητισμού στη Καβάλα- Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καβάλας και τους υπόλοιπους φορείς

Thomas Kavala 247

ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Thomas Kavala 247

Στους 5.815 ανέρχονται οι εμβολιασμοί στην Ξάνθη

Maria Kavala247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα