Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
Κομοτηνή

Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης: «Χρειάζονται ενεργά μέλη»

Σύλλογος-Πολυτέκνων-Ροδόπης:-«Χρειάζονται-ενεργά-μέλη»

2.000 εγγεγραμμένα μέλη αριθμεί ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ροδόπης. Τα τελευταία χρόνο ο αριθμός των νέων μελών που εγγράφονται λιγοστεύουν. «Οι γεννήσεις λίγες, τα καινούργια μας μέλη επίσης», μας είπε η Χριστίνα Κεχαγιά, γραμματέας του Συλλόγου. «Για παράδειγμα, από δέκα νέες πολύτεκνες οικογένειες τον χρόνο, τώρα καλωσορίζουμε πέντε».

Σύμφωνα με την κ. Κεχαγιά, ο στόχος του Συλλόγου είναι να οργανώνεται πάντα όσο το δυνατόν καλύτερα για να μπορεί να προσφέρει και καλύτερες υπηρεσίες στα μέλη του, παλιά και νέα. Έτσι, με χαρά άδραξε την ευκαιρία της παρουσίασης των δράσεών του μέσω της καινούριας διαδικτυακής πλατφόρμας που έχει θέσει σε λειτουργία ο δήμος Κομοτηνής.

«Έχουμε ήδη ένα καλό αρχείο, μια σωστή οργάνωση, προσπαθώντας πάντα για μια καλύτερη προσφορά υπηρεσιών σε όλους. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι πολύ χρήσιμη για εμάς», μας είπε.

«Όταν ένας Σύλλογος έχει πρόγραμμα και οργάνωση φαίνεται. Όταν ένας Σύλλογος είναι δραστήριος, έρχονται και τα μέλη του να τον υποστηρίξουν. Τα μέλη γίνονται ένα με αυτόν και τον ακολουθούν στις δραστηριότητές του. Από την άλλη Σύλλογος χωρίς ενεργά μέλη δεν είναι Σύλλογος», σημείωσε η κ. Κεχαγιά, καταθέτοντας τη σύντομη αλλά πολύτιμη εμπειρία της από την προσωπική της εργασία στον Σύλλογο Πολυτέκνων.

Η πιο πρόσφατη εγγραφή νέας πολύτεκνης οικογένειας έγινε πριν από μία εβδομάδα. «Όσοι είμαστε από πολύτεκνες οικογένειες αγαπάμε πολύ τα παιδιά, οπότε ναι, θα γινόμουν μια πολύτεκνη μητέρα», απάντησε στο ερώτημά μας αν εκείνη θα ήθελε να δημιουργήσει πολύτεκνη οικογένεια. Μιλώντας με αγάπη και εκτίμηση για τους γονείς και την προσπάθειά τους να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους, ευχήθηκε η πολιτεία να στηρίξει τα νέα ζευγάρια που γίνονται γονείς.

ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Σχετικά άρθρα

Ξάνθη: Ο αρωματικός πλούτος του βουνού «στα χέρια της»

Kavala 247

Ν. Αγγελίδης: Ο τουρισμός είναι υποδομές

Kavala 247

Κομοτηνή: Αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο

Kavala 247

Κάντε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα