Κομοτηνή

Τον Δήμαρχο Ξάνθης επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Τον Δήμαρχο Ξάνθης επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, αντιστράτηγος ε.α. Σταύρος Κουτρής, συνοδευόμενος από τον νέο πρόεδρο, Γιάννη Κουτσαϊμάνη, και μέλη του Παραρτήματος Ξάνθης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ δήλωσε:

«Υπάρχει μια συνεχής και διαχρονική συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης, αποτέλεσμα, του πολύ δραστήριου Παραρτήματος της Ξάνθης και του ουσιαστικού ενδιαφέροντος της δημοτικής αρχής. Στόχος μας είναι να ενημερώνουμε τους τοπικούς άρχοντες για τους σκοπούς της Ένωσης, αλλά και να διερευνούμε δυνατότητες συνεργασίας, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.»

Ο Δήμαρχος Ξάνθης δήλωσε: «Η συνεργασία μας συνεχίζεται σε υψηλό και ουσιαστικό επίπεδο. Σε σχέση με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε με τον κορονοϊό, συμπλέουμε με την άποψη του Προέδρου της ΕΑΑΣ ότι, τη δυσκολία αυτή πρέπει να την μετατρέψουμε σε δύναμη. Ενεργοποιηθήκαμε όλοι, πολίτες και διοίκηση ευαισθητοποιηθήκαμε σε διάφορους τομείς. Συμφωνήσαμε να δούμε τι άλλο καλό μπορούμε να κάνουμε μέσα σ’ αυτό το κακό που αντιμετωπίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Ξάνθη: 95 χρόνια από την γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι

Kavala 247

Κομοτηνή: Φοιτητές μιλούν για τα κρούσματα κορονοϊου και σχολιάζουν το Lock down

Kavala 247

Μηχανισμός “sea trac” για ΑμεΑ στην τοποθεσία Ιουλία στο Φανάρι

Kavala 247

Κομοτηνή; Πρόγραμμα επιμόρφωσης αστυνομικών για την ενδοοικογενειακή βία

Kavala 247

Την καλλιέργεια του Μύρτιλου προωθεί ο δήμος Ιάσμου

Kavala 247

Ένας Κομοτηναίος hip-hop artist με ταλέντο και όνειρα

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα