Τεντόγλου χρυσό στη Ρώμη: “Από τα μετάλλια που έχω χαρεί περισσότερο”

Ικανοποιημένος από το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στεναχωρημένος γιατί δεν ήρθε το Πανελλήνιο ρεκόρ και σίγουρος για μια ανάλογη εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε ο Μίλτος Τεντόγλου

Ιούν 9, 2024 - 10:00
 0  6
Τεντόγλου χρυσό στη Ρώμη: “Από τα μετάλλια που έχω χαρεί περισσότερο”

Μετά το «άλμα της ζωής του», ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντας τον τελικό του Ευρωπαϊκού ως τον καλύτερο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τεντόγλου:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος. Προσπάθησα να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ. Είναι κατάρα που έκανα δύο φορές 8,65μ.». Για τις συνθήκες του τελικού: «Ήταν πολύ καλός αγώνας, Βοήθησε το κλίμα και ο διάδρομος. Είμαι πιο καλός στα σκληρά στάδια. Το ταρτάν είναι φανταστικό». Για το εάν αυτός είναι ο καλύτερος τελικός σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: «Για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει. Είναι κτήνη οι αθλητές. Όλοι τους είναι φανταστικοί. Ο Φουρλάνι είναι τρομερός». Στην ερώτηση αν είναι κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ των 8,86μ, απάντησε: «Είναι πολύ μακριά, αλλά το πλησίασα λίγο παραπάνω. Δεν γίνονται αυτές οι επιδόσεις για πλάκα, είναι ασύλληπτα πράγματα».