Τρύφωνας Σαμαράς – Breakfast@Star: «Θα κατέβαινα αφιλοκερδώς στην πολιτική»

Τρύφωνας Σαμαράς - Breakfast@Star: «Θα το έκανα για τη χώρα μου», είπε ο γνωστός κομμωτής

Ιούλ 5, 2024 - 23:00
 0  6
Τρύφωνας Σαμαράς – Breakfast@Star: «Θα κατέβαινα αφιλοκερδώς στην πολιτική»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για την τηλεόραση, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ παραδέχτηκε πως δεν έχει δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν ετοιμάζω κάτι για την τηλεόραση, μου αρέσει, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση, μετά το «I’m a celebrity». «Δεν είχα προτάσεις, νομίζω ότι μου ταιριάζει ο ρόλος του δεύτερου, δεν νομίζω ότι θα ήμουν εγώ για να παρουσιάσω εκπομπή. Θα μου άρεσε να ήμουν το δεύτερο βιολί», εξήγησε. Πρόσθεσε επίσης: «Δεν είμαι εκεί για να κουτσομπολεύω στα πάνελ, γιατί δεν έχω αυτή την κακεντρέχεια. Μπορώ να σχολιάζω, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει μια κακία. Η Καλομοίρα μου άρεσε πολύ σαν παρουσιάστρια, θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της, ταιριάζουμε».

«Θα κατέβαινα αφιλοκερδώς στην πολιτική»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε επιπλέον, στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική. «Θα κατέβαινα αφιλοκερδώς στην πολιτική, όχι για τα χρήματα, όπως σκέφτονται οι περισσότεροι. Θα το έκανα για τη χώρα μου», είπε. Τέλος, δήλωσε: «Μου έχει τύχει να χωρίσω σε διακοπές, τον έστειλα να κοιμηθεί σε έναν φίλο μου, γιατί εγώ δεν μπορώ ο άλλος να ροχαλίζει, μου σπάει τα νεύρα».