Τυροκροκέτες χρυσαφένιες !!!

ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ !!ΥΛΙΚΑ300 γρ. τριμμένο τυρί γκούντα4 κουταλιές κόφτες σούπας τυρί παρμεζάνα2 αυγά4-5 κουταλιές σούπας αλεύρι κατά προτίμηση φαρίνα βοηθάει να φουσκώσουν. Αν βάλετε αλεύρι για όλες τις χρήσεις να βάλετε και μισό κουταλάκι του γλυκού μπεικιν μεσα!!ΕΚΤΕΛΕΣΗΑνακατεύουμε όλα καλά μαζί.Βάζουμε στο ψυγείο 30`.λεπτά. Κάνουμε μπαλίτσες και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι και βαθύ σκεύος και να μην ακουμπάνε μεταξύ τους με αραβοσιτέλαιο! !!Και να παραλείψετε την παρμεζάνα δε πειράζει είναι δοκιμασμένα και αλλιώς.Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ 

Τυροκροκέτες χρυσαφένιες !!!


ΤΥΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ !!

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. τριμμένο τυρί γκούντα
4 κουταλιές κόφτες σούπας τυρί παρμεζάνα
2 αυγά
4-5 κουταλιές σούπας αλεύρι κατά προτίμηση φαρίνα βοηθάει να φουσκώσουν. Αν βάλετε αλεύρι για όλες τις χρήσεις να βάλετε και μισό κουταλάκι του γλυκού μπεικιν μεσα!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα καλά μαζί.

Βάζουμε στο ψυγείο 30`.λεπτά.

Κάνουμε μπαλίτσες και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι και βαθύ σκεύος και να μην ακουμπάνε μεταξύ τους με αραβοσιτέλαιο! !!

Και να παραλείψετε την παρμεζάνα δε πειράζει είναι δοκιμασμένα και αλλιώς.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ