Φως στο Τούνελ – τρέιλερ: Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει

Φως στο Τούνελ - τρέιλερ: Στο βίντεο η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται να "πετάει" πολλά υπονοούμενα στους τηλεθεατές

Φως στο Τούνελ – τρέιλερ: Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει


Η εκπομπή ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες της προηγούμενης σεζόν, καταφέρνοντας να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κάθε Παρασκευή βράδυ. Ο λόγος για το «Φως στο Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» του MEGA και υπόσχεται να μην αφήσει «καμιά εξαφάνιση στο σκοτάδι». Το μεσημέρι της Τετάρτης, στους επίσημους λογαριασμούς της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και του MEGA «ανέβηκε» το νέο teaser για την επιστροφή της εκπομπής τον Οκτώβριο.

Σε αυτό βλέπουμε τη δημοσιογράφο να φοράει τα κόκκινα ρούχα της και να στέλνει φιλάκια. Δυο κινήσεις, που είναι συμβολικές και τη χαρακτηρίζουν. «Έβαλα τα κόκκινα γιατί σας αρέσουν. Το Τούνελ έρχεται. Τον Οκτώβρη θα είμαστε πάλι μαζί μια μεγάλη παρέα στο MEGA. Φιλάκια, διπλά», ακούγεται να λέει η Αγγελική Νικολούλη στο βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Ο μύθος με το κόκκινο σακάκι

Οι χρήστες του Twitter ισχυρίζονται ότι κάθε φορά που η Αγγελική Νικολούλη εμφανίζεται στο πλατό με κόκκινο σακάκι βρίσκεται κοντά στη λύση του μυστηρίου ή γνωρίζει τον δολοφόνο. Η ίδια ωστόσο, έχει υποστηρίξει σε συνέντευξή της ότι ο ισχυρισμός αυτός δεν αποτελεί κάτι παραπάνω από… ένα μύθο.

«Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά. Όσο για τα φιλάκια; Πολλές φορές ενώ βρίσκεται στον «αέρα» δέχεται απειλές προκειμένου να σταματήσει τις έρευνες. Τι απαντά εκείνη; «Φιλάκια!», στέλνοντας έτσι μήνυμα ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να ερευνά τις υποθέσεις της.