Κομοτηνή

Χ. Χατζηπέμου: Ερώτηση για 50 μάσκες προστασίας από την covid-19

«Πενήντα μάσκες συνολικής αξίας 3.650 ευρώ προμηθεύθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης τον Απρίλιο του 2020, για τις ανάγκες του προσωπικού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του γενικού πληθυσμού για την αντιμετώπιση της μόλυνσης από τον κορονοϊό. Η προμήθεια έτυχε της έγκρισης της Οικονομικής Επιτροπής», αναφέρει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης Χρήστος Χατζηπέμου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο κ. Χατζηπέμπου υπέβαλε προς τον περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, και τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νικόλαο Τσαλικίδη,  σχετική ερώτηση η οποία αναμένεται να απαντηθεί στο προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα ερωτά εάν προμηθεύτηκε τελικά όντως 50 μάσκες προστασίας από την COVID-19 αξίας 73 ευρώ η μία η Περιφέρεια για τις «ανάγκες της ΠΕ Ροδόπης», πότε πληρώθηκαν οι μάσκες αυτές, και Ποια έρευνα αγοράς που προηγήθηκε οδήγησε στην προμήθεια μασκών αυτής της αξίας και γιατί.

Σχετικά άρθρα

Κ. Χαριτόπουλος: «Όπλο» κατά του κορνονοϊού η χρήση μάσκας

Kavala 247

Ξάνθη: Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Kavala 247

Κομοτηνή-Γ. Γκαράνης: Τα σύνορα θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά

Kavala 247

Μηνιαία δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αν. Μ.Θ.

Kavala 247

Κομοτηνή: Στήριξη για νέες συμμετοχές σε Συστήματα Ποιότητας

Kavala 247

Διευθυντής τράπεζας της Κομοτηνής ο φύλακας άγγελος των αδεσπότων

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα