Χουάνγκ Ουί Τζο: Κατέθεσε για ερωτικό βίντεο χωρίς συγκατάθεση

Χουάνγκ Ουί Τζο Χουάνγκ: Του είχαν κλέψει το κινητό στην Ελλάδα

Νοε 20, 2023 - 22:00
 0
Χουάνγκ Ουί Τζο: Κατέθεσε για ερωτικό βίντεο χωρίς συγκατάθεση
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Σάλος έχει προκληθεί στη Νότια Κορέα, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο. Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, οι αρχές της Σεούλ κάλεσαν τον 31χρονο να καταθέσει, καθώς ο Νοτιοκορεάτης φέρεται να κατηγορείται ότι τράβηξε ερωτικό βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του. Όπως αποκαλύπτει το Μέσο «koreajoongangdaily», ο επιθετικός που αγωνίζεται στη Νόριτς με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ανακρίθηκε σχετικά πριν από μερικά 24ωρα, λόγω των ισχυρισμών προς το πρόσωπο του.

Τον περασμένο Ιούνιο, άγνωστο άτομο ισχυριζόταν ότι είχε δεσμό με τον Νοτιοκορεάτη και ότι ο Χουάνγκ είχε στην κατοχή του ερωτικά βίντεο τα οποία είχαν τραβηχτεί χωρίς τη συγκατάθεση της. Μάλιστα, σε μια από τις κατηγορίες κατά του 31χρονου, αναφέρεται ότι ο Νοτιοκορεάτης φορ ξεγέλασε πολλές γυναίκες για να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί του, προσποιούμενος ότι θα διατηρούσε μόνιμο δεσμό μαζί τους.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Χουάνγκ φέρεται να ανέφερε ότι το κινητό του πελάτη του, κλάπηκε όσο ήταν στην Ελλάδα και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, το άτομο που φέρεται να πήρε το κινητό του Χουάνγκ, έστειλε μηνύματα στον 31χρονο επιθετικό μέσω Instagram τον Μάιο, απειλώντας τον ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε. Τελικά, την περασμένη Πέμπτη, το συγκεκριμένο άτομο συνελήφθη από τις αρχές και το Σάββατο ο Χουάνγκ βρέθηκε στη Σεούλ για να ανακριθεί και να καταθέσει για το ζήτημα.