Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Αθηνά Οικονομάκου – Μενεγάκη: «Έχω ευχαριστηθεί την ζωή μου. Έκανα περισσότερα από αυτά που ονειρεύτηκα»

Αθηνά Οικονομάκου – Μενεγάκη: Μέσα από την ψυχοθεραπεία κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου στην ομώνυμη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA «Ελένη», αναφέρθηκε στην κόντρα με τον αδερφό της, την οικογένειά της και τα παιδιά της, την ψυχοθεραπεία που έκανε και τις επιχειρήσεις της. «Με τον αδερφό μου έχουμε 7 χρόνια διαφορά. Ήμασταν καλοί μαθητές και οι δύο. Είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση και ας είναι μεγαλύτερος. Ήμουν και αγοροκόριτσο! Για να παίζω μαζί του προσπαθούσα να τον ανταγωνισμό». «Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου δεν με ήθελε. Είπε στην μαμά μου να μην με φέρει σπίτι!»

«Με πείραζε όλη την ώρα και επειδή ήμουν κορίτσι αντιδρούσα έντονα γιατί με αδικούσε. Κάθε μεσημέρι αναστατώναμε ολόκληρο το σπίτι. Θυμάμαι όλα μου τα παιδικά μου χρόνια με αυτήν την συνθήκη. Ήταν ένα παιχνίδι και για τους δύο». «Παλεύω για να αποφύγω να μοιάσουν τα παιδιά μου σε μένα και τον αδερφό μου. Το να διαχωρίζεις τα παιδιά, νομίζω ότι προκαλούν τον ανταγωνισμό. Τα κρατάω και τα δυο αγκαλιά, το προσπαθώ».

Έχω ευχαριστηθεί την ζωή μου και είμαι πολύ γεμάτη «Κάνω ακόμα ότι μου κάνει κέφι. Έχω ευχαριστηθεί την ζωή μου και είμαι πολύ γεμάτη. Έκανα περισσότερα από αυτά που ονειρεύτηκα. Τα επαγγελματικά μου ήταν τυχερά από την αρχή, στα προσωπικά έχω παλέψει πολύ για να έχω μια οικογένεια, δυο παιδιά, έναν σύντροφο. Δεν τρέχω πια τόσο όσο μικρή. Ήμουν αυστηρή με τον εαυτό μου, τώρα απολαμβάνω ότι έχω αποκτήσει. Έχω γαλήνη μέσα μου.

«Μέσα από την ψυχοθεραπεία κατάλαβα πολλά για τον εαυτό μου. Πολλοί πιστεύουν πως για να ζητήσεις βοήθεια πρέπει να έχεις κάτι πολύ σοβαρό. Εγώ δεν είχα ποτέ κάτι πολύ σοβαρό. Είχα ψυχολογικά θέματα, που με κρατούσαν πίσω. Κανείς δεν καταλαβαίνει τι σου προσφέρει η ψυχοθεραπεία. Ο δρόμος του καθενός είναι διαφορετικός και ο καθένας έχει άλλες αντοχές, πρέπει να το θες πραγματικά. Όταν όμως το πάρεις απόφαση, τότε τελειώνει το θέμα. Δεν είχα ποτέ την ανάγκη να πάω, απλά πιέστηκα με την δουλειά, έπαθα κρίσεις άγχους και έφτασα σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο. Ένας φίλος μου μίλησε για την ψυχοθεραπεύτρια, δεν θα την άλλαζα πια με τίποτα στον κόσμο. Κάνουμε συζήτηση. Το έχω προτείνει σε πολλούς φίλους μου, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό, αρκεί να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο».

Τα κοσμήματα είναι τα πρώτα μου παιδιά «Δεν μου λείπει η τηλεόραση φέτος. Γέννησα Ιούνιο και άσχετα που επανήλθα γρήγορα. Ήξερα πως μέχρι το τέλος του χρόνου δεν μπορούσα να δουλέψω. Είμαι γεμάτη από τα υπόλοιπα που κάνω. Τα κοσμήματα είναι τα πρώτα μου παιδιά. Το ένστικτό μου και η ψυχή που δίνω είναι αρκετές για την επιχείρηση μου. Δουλεύω με κορίτσια και είμαι τυχερή και υπερήφανη για αυτήν την ομάδα. Δουλεύω με κολλητές και αδερφικές μου φίλες. Τα στάδια ενός ρούχου έχουν μεγάλο εύρος και εξέλιξη».

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.