Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Επίθεση με βιτριόλι – δίκη: Διακοπή συνεδρίασης για αύριο Τετάρτη 27/10

Επίθεση με βιτριόλι – δίκη: Για αύριο διακόπηκε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. 

Για αύριο διακόπηκε η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις της πολιτικής αγωγής και ακολούθως το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση για το πρωί της Τετάρτης, οπότε θα ξεκινήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης της 36χρονης κατηγορούμενης. Παρούσα στη σημερινή συνεδρίαση, όπως πάντα, ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας λίγο μετά τις 8.30, έχοντας στο πλευρό της τους συνηγόρους της. Αντιθέτως η κατηγορούμενη δεν μετήχθη από τις φυλακές απ’ όπου κρατείται.

Η δίκη βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς μόλις οι συνήγοροι υπεράσπισης ολοκληρώσουν τις αγορεύσεις τους το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη για την έκδοση απόφασης.

«Σε 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω» «Συνέχισε να παίζει θέατρο, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή», είπε για την κατηγορούμενη ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. «Σε 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω» συνέχισε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, για την καθ’ ομολογίαν δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, Έφη Κακαράντζουλα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, ωστόσο, για την πρόταση του Εισαγγελέα. Ο Εισαγγελέας πρότεινε η Έφη Κακαράντζουλα να κριθεί ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο. «Η πρότασή του ήταν αυτή που περιμέναμε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, 20 Μαΐου στις 09:55, άλλαξε η ζωή αυτού του κοριτσιού», είπε.

Η Έφη Κακαράντζουλα αποχώρησε όταν άρχισε την αγόρευσή του ο Εισαγγελέας και αυτό συνέβη, όπως είπε ο κύριος Λύτρας, για δυο λόγους: από τη μία ήταν η αντίδραση εκνευρισμού της και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε. «Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», είπε. Σχετικά με την ποινή για το αδίκημά της, ο κύριος Λύτρας είπε ότι «μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω», είπε.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.