Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Κατερίνα Καινούργιου J2US: «Άναψε φωτιές» με το λεοπάρ εσώρουχο του Αλεξάνδρου

Κατερίνα Καινούργιου J2US: Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina προετοιμαζόταν όλη την εβδομάδα για μια εμφάνιση επί σκηνής

Ρόλο συμπαρουσιάστριας ανέλαβε το βράδυ του Σαββάτου η Κατερίνα Καινούργιου στο J2US, στη θέση της Κατερίνας Στικούδη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina προετοιμαζόταν όλη την εβδομάδα για μια εμφάνιση επί σκηνής με τον Νίκο Κοκλώνη και καλεσμένο τον Νίκο Κουρκούλη. Ωστόσο, πριν από αυτό, ανέλαβε χρέη συμπαρουσιάστριας στο J2US, καθώς η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη φαίνεται πως ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο από ώρα σε ώρα το πρώτο της παιδί.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κέλλυ Κελεκίδου – που ανάρρωσε από τον κορωνοϊό – είχαν μόλις εμφανιστεί ενώπιον των κριτών, με την απόδοση του μοντέλου να μην ενθουσιάζει. Καθώς λοιπόν τους συνάντησε η Κατερίνα Καινούργιου διάβασε αναρτήσεις στο Twitter που παρακινούσαν τον Αλεξάνδρου να βγει μόνο με το εσώρουχο, μήπως κερδίσει την ψήφο του κοινού. «Βάλε εκείνο το ωραίο βρακί που έχει το λεοπάρ, αυτό που φορούσες και το πρωί στην εκπομπή;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου προκαλώντας έντονα γέλια και σούσουρο στο πλατό. Όπως είναι φυσικό, στην κουβέντα παρενέβη και ο Νίκος Κοκλώνης που ρώτησε: «Το βρακί του εσύ που ξέρεις ότι είναι λεοπάρ;».

«Με τον Αλεξάνδρου είμαστε τόσα χρόνια φίλοι» «Με τον Αλεξάνδρου πραγματικά είμαστε τόσα χρόνια φίλοι που και να μας βάλεις γυμνούς σε ένα δωμάτιο. Οπότε τον έχω δει να αλλάζει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να εξηγήσει πως δεν υπάρχει τίποτα το πονηρό ανάμεσά τους. «Φορούσε το μποξεράκι και έβαζε ο άνθρωπος το παντελόνι του και τη μπλούζα, όχι κάτι άλλο» πρόσθεσε και έσπευσε να τονίσει πως εκείνη ήταν ντυμένη. Πάντως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, παρότι μοντέλο και συνηθισμένος σε πόζες με λίγα ρούχα αρκέστηκε να σχολιάσει το εξής: «Εγώ δεν θα πω τίποτα περισσότερο θα κλείσουν σπίτια απόψε».

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.