Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Λιάγκας – Παπαθωμά: Η οργισμένη απάντηση του δημοσιογράφου

Λιάγκας – Παπαθωμά: “Τελικά, ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος»

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έδωσαν χθες χώρο στην εκπομπή τους και βήμα στον τηλεοπτικό αέρα στον Γρηγόρη Πετράκο για να πει τις απόψεις του. Ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος την περίοδο της πανδημίας διακίνησε πλήθος θεωριών στα social media, ήταν καλεσμένος χθες στο Πρωινό. Γιώγος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά τον κάλεσαν στην εκπομπή τους και του έδωσαν χώρο να πει τις θέσεις του που χαρακτηρίζονται από πολλούς ακραίες.  Την τοποθέτηση αυτή του Γιώργου Λιάγκα, η Θεοφανία Παπαθωμά, σύζυγος του Γρηγόρη Πετράκου, εξέλαβε ως ανήθικo παιχνίδι. Με σχόλιό της στο Facebook επιτέθηκε στον παρουσιαστή κάνοντας λόγο για τακτική προπαγάνδας.

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας οργισμένος απάντησε στην Θεοφανία Παπαθωμά για τα περί ανηθικότητας, εξηγώντας παράλληλα ότι και εκείνος έχει άποψη την οποία δικαιούται να εκφράζει. «Τελικά, ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος», ανέφερε σε κάποιο σημείο.

Το οργισμένο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα «Εγώ μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά… Από σήμερα θα αλλάξω γιατί έχω δύο παιδιά και επειδή οι γιοι μου είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν και θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους και το ήθος του. Δεν επιτρέπω σε κανέναν είτε λέγεται Παπαθωμά -δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε- όταν εγώ με ήθος κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά… να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του. Τον κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Επειδή εγώ είμαι της λογικής ότι στη δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να κρίνονται τον φωνάξαμε τον κύριο Πετράκο εδώ. Του δώσαμε παραπάνω χρόνο από ό,τι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που διεκδικούσε την προεδρία στη ΝΔ και την τελευταία συνέντευξη την είχε δώσει σε εμάς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αιδώς Αργείοι! «Ήθελε τις πρώτες ερωτήσεις να τις κάνει η Φαίη, δεν μίλησα και αφήσαμε τον κύριο Πετράκο επί 12 λεπτά να λέει την άποψή του μόνος του, χωρίς να τον διακόπτει κανένας. Αν σε αυτά τα 12 λεπτά δεν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του γι’ αυτά που είπε, είναι δικό του θέμα. Ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας και εμένα προσωπικά 100 φορές. Και από εκεί και πέρα βγήκε και λέει ότι ήρθε στο άντρο και μας είπε η κυρία Παπαθωμά ότι είμαστε ανήθικοι. Τελικά, ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος.

Δεν τιμά μια πρόσκληση και την ελευθερία που του δώσαμε για 20 λεπτά να πει χωρίς αντίλογο επί της ουσίας τη γνώμη του. Τι περίμενε; Ότι θα έρθει εδώ και δεν θα πούμε και κουβέντα; Δεν θα πούμε τη δική μας γνώμη; Δεν θα κάνουμε μια ερώτηση; Έκανα τις λιγότερες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από ό,τι κάνω με τον οποιονδήποτε για να μην παρεξηγηθώ. Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι! Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βάζουμε και μια τελεία. Έλεος πια»!

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.