Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένο – Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες στον 43χρονο

Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένο – Θεσσαλονίκη: Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έναν 43χρονο άνδρα, το βράδυ της Πέμπτης.

Ακόμη ένα περιστατικό τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος σημειώθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έναν 43χρονο άνδρα, το βράδυ της Πέμπτης, για τροχαίο που είχε προκαλέσει νωρίτερα την ίδια μέρα, με θύμα έναν ηλικιωμένο. Συγκεκριμένα, ο οδηγός του Ι.Χ., το πρωί της Πέμπτης, καθώς βρισκόταν στην περιοχή της Παναγιάς Φανερωμένης, παρέσυρε με το αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους, έναν 77χρονο άνδρα και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε. Τάχιστα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την κατάσταση του μέχρι στιγμής να μη δείχνει κρίσιμη.

Η σύλληψη του 43χρονου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός παραδέχθηκε ότι παρέσυρε με το όχημα του τον ηλικιωμένο άνδρα και μετά τον εγκατέλειψε. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ότι ο 43χρονος οδηγός παρασέρνει τον ηλικιωμένο με το Ι.Χ. και ενώ φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι θα σταματήσει για να τον βοηθήσει, αναπτύσσει ταχύτητα άμεσα με το αυτοκίνητο και διαφεύγει από το σημείο.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.