Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Ομοίωμα πατάτας Κύπρος: Viral το «Big Potato»

Ο κατασκευαστής της «Big Potato» Μάριος Πέτρου ανέφερε στον ALPHA Κύπρου πως «δεν πίστευα ότι θα γινόταν τόση διαφήμιση».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα… ομοίωμα πατάτας ύψους 4 μέτρων που τοποθετήθηκε στο χωριό Ξυλοφάγου της Κύπρου. Η… τεράστια πατάτα έχει ως στόχο να γίνει σημείο αναφοράς καθώς το χωριό είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στην επαρχία της Αμμοχώστου. Ο κατασκευαστής της «Big Potato» Μάριος Πέτρου ανέφερε στον ALPHA Κύπρου πως «δεν πίστευα ότι θα γινόταν τόση διαφήμιση».

Δηλαδή φαντάζομαι εγίναν προσφορές έκατσε το κοινοτικό συμβούλιο της Ξυλοφάου και διάλεξε το συγκεκριμένο “μνημείο” και είπαν μάλιστα αυτή είναι η καλύτερη πρόταση που θα “κοσμεί” την κοινότητα μας. Σκέφτου οι άλλες προτάσεις ποιες θα ήταν. Τέχνη. #Cyprus https://t.co/HfOvYDrsrm

— Your Mirror (@MirrorNvrLies) October 13, 2021

Από την πλευρά του ο Κοινοτάρχης Ξυλοφάγου Γιώργος Τάσσου σημείωσε πως «θέλαμε να κάνουμε μια attraction, να δώσουμε μια εικόνα διαφορετική και κάναμε αυτή την πατάτα σε ύψος τέσσερα μέτρα και πλάτος ενάμιση μέτρο για να προσελκύει το ενδιαφέρον του έργου για να έρχεται στο χωριό».

Το κόστος του ομοιώματος πατάτας ανέρχεται σε 8.000 ευρώ Το κόστος του ομοιώματος πατάτας ανέρχεται σε 8.000 ευρώ και μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί. Σε ένα μήνα περιμετρικά θα χτιστούν πέτρες από την περιοχή Πύργος της κοινότητας, ενώ θα δημιουργηθεί κήπος με κοκκινόχωμα. Μελλοντικά θα ανεγερθεί περίπτερο που θα σερβίρει πατάτες ενώ θα φυτευτεί γρασίδι και θα τοποθετηθούν καθίσματα. Σύμφωνα με τον κ. Τάσσου ο χώρος θα ονομάζεται «Πάρκο της Μεγάλης Πατάτας».

Όπως την βλέπω την «big potato» πιο πιθανόν να γίνει attraction για hens party παρά για αγροτουρισμό.#Cyprus

— Andreas Kafkalias (@AKafkalias) October 13, 2021

«Σκοπός και στόχος του Κοινοτικού Συμβουλίου είναι να βάλει στον αυτοκινητόδρομο μια πινακίδα με ένδειξη “προς μεγάλη πατάτα” και αυτή την ιδέα την έκλεψα από την Ιρλανδία όταν πήγα εκεί είδα ότι δίπλα από τη θάλασσα έκαναν ένα μεγάλο ψάρι και από εκεί πήρα την ιδέα εκεί έκαναν Big Fish, εμείς να κάνουμε την Big Potato!», σημείωσε ο κ. Τάσσου. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις επικρίσεις και τα αρνητικά σχόλια που διατυπώνονται για την Μεγάλη Πατάτα, τονίζοντας ότι το θέμα έχει εξελιχθεί σε «σήριαλ» αφότου το ομοίωμα πατάτας έγινε viral. «Ο κόσμος ο σωστός το βλέπει από τη σωστή πλευρά. Εάν ένα αρρωστημένο μυαλό βλέπει κάτι άλλο, αυτό είναι δικό του θέμα», κατέληξε.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.