Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2021: Όλοι με μάσκα, δήλωσε η Παπαευαγγέλου

Παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2021: «Η συμπεριφορά μας φέτος το φθινόπωρο άλλαξε»

Στις παρελάσεις της ερχόμενης εβδομάδας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό. «Ακούμε συζητήσεις για τις παρελάσεις. Είναι προφανές ότι κατά την παρακολούθηση της παρέλασης, στρατιωτικής ή μαθητικής, όλοι θα πρέπει να φοράμε τη μάσκα μας», είπε. Επιπλέον, η κυρία Παπαευαγγέλου τόνισε πως καθώς ο καιρός κρύωσε και κλειστήκαμε μέσα στα σπίτια μας, ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού είναι αυξημένος.

«Η συμπεριφορά μας φέτος το φθινόπωρο άλλαξε» Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συμπεριφορά μας φέτος το φθινόπωρο άλλαξε και προμηνύει ότι τον χειμώνα η νοσηρότητα (είτε είναι κορωνοϊός, είτε γρίπη) θα είναι αυξημένη. Ετσι, τόνισε πως οι μεγαλύτεροι και οι ευάλωτοι θα πρέπει να μην αμελήσουν να εμβολιαστούν έναντι της γρίπης, αλλά και να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση, εφόσον έχουν περάσει έξι μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. Σημειώνεται ότι σε 3.407 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Σοκάρει ο ξάδελφος της Έφης-«Ήταν μέσα στην τρελή χαρά, δεν είχα καταλάβει τίποτα» Στην Ημαθία η υψηλότερη διάδοση του ιού στη χώρα – Στο “κόκκινο” η Νάουσα μετά τον γάμο Ενδονοσοκομειακό μικρόβιο πριν το εξιτήριο κόλλησε ο Μικρούτσικος – Τι λέει η σύντροφός του Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.