Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Τέλος από την ΑΕΚ με εντολή Γιαννίκη

ΑΕΚ: Αλλαγές θα έχουμε στο ρόστερ της Ένωσης μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή

Μπορεί ακόμα να είμαστε στα μέσα του Οκτωβρίου όμως στην Ένωση κινούνται ήδη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως θέλουν να μην την πατήσουν όπως το καλοκαίρι όταν χάθηκε πολύτιμος χρόνος με αποτέλεσμα οι κρίσιμοι αγώνες με την Βελέζ να γίνουν χωρίς τα μεταγραφικά αποκτήματα. Πρωταρχικός στόχος των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι, εκτός από την ενίσχυση του συνόλου, και η πώληση παικτών που δεν είναι στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη και του επιτελείου του.

Μεγαλύτερο παράδειγμα δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Όλεγκ Ντατσένκο, που και το καλοκαίρι είχε πωλητήριo, όμως τελικά έμεινε στα Σπάτα χωρίς φυσικά την φετινή σεζόν να έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Για αυτό τον λόγο οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις με μάνατζερ κάποιων ποδοσφαιριστών, που ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για το πρόσωπό τους, ώστε να δουν πως είναι ακριβώς η κατάσταση και να μπορέσουν να διαμορφώσουν και κατάλληλα τις κινήσεις τους.

Παράλληλα δεν μένουν και εκτός κάδρου οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ Μάλιστα έχουν αρχίσει ήδη να δρομολογούνται ταξίδια στο εξωτερικό, ώστε να μπορέσουν να δουν καλύτερα οι Παπαδημητρίου, Κονέ και Ταυλαρίδης παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο των σκάουτερ του συλλόγου. Το περίεργο είναι ο προορισμός των ταξιδιών που θα ξεκινήσουν άμεσα, μιας και οι περισσότεροι θα πίστευαν πως λόγω Γιαννίκη οι κινήσεις θα είναι μόνο στην Κεντρική Ευρώπη, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στην Γερμανία.

Αυτό όμως που βγαίνει από την ΑΕΚ είναι πως πρόκειται να γίνει πολύ ενδελεχής έλεγχος σε ποδοσφαιριστές από χώρες των Βαλκανίων και της Ανατολικής Ευρώπης. Άλλωστε οι Κιτρινόμαυροι δείχνουν τα τελευταία χρόνια πως επιλέγουν παίκτες από αυτές τις αγορές. Αξίζει να θυμηθούμε τις περιπτώσεις Γέφτιτς, από την Ρούμπιν Καζάν, Κρίστιτς από τον Ερυθρό Αστέρα, Σαμπανάτζοβιτς από την Ζελέσνιτσαρ, αλλά και άλλων. Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ, θέλει να κινηθεί μεθοδικά σε αγορές που μπορεί να βρει “αστέρια”, και να κάνει κινήσεις όπως έχει κάνει στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός, αγοράζοντας φτηνά και πουλώντας αργότερα ακριβά, ενώ παράλληλα οι προσθήκες θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.