Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021
Open Popup

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Χουάν Κάρλος – θηλυκές ορμόνες: Του έκαναν ενέσεις… λόγω υπερσεξουαλικότητας;

Χουάν Κάρλος – θηλυκές ορμόνες: Ο Βιλαρέχο ισχυρίστηκε ότι έμαθε την πληροφορία από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος

Ειδικές ενέσεις με θηλυκές ορμόνες έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας στον Χουάν Κάρλος, όταν ήταν βασιλιάς της Ισπανίας, καθώς οι σεξουαλικές του ορμές ήταν «επικίνδυνες για τη χώρα»! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο πρώην αρχηγός της ισπανικής αστυνομίας, Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά, στους κύκλους της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας. Σύμφωνα με τους «Times του Λονδίνου», ο Βιλαρέχο είπε -μιλώντας σε κοινοβουλευτική επιτροπή- ότι χρειάστηκε να κάνουν τις ενέσεις στον εξόριστο πλέον Κάρλος «για να μειώσουν τις σεξουαλικές του ορέξεις γιατί ήταν πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι ήταν τόσο παθιασμένος άνθρωπος». Πάντως, , οι βουλευτές δεν τον πίστεψαν, λέγοντας ότι πρόκειται για σενάριο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Ο Βιλαρέχο ισχυρίστηκε ότι έμαθε την πληροφορία από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην βασιλιά από το 2004 έως το 2009. Το 2016, η ίδια εκμυστηρεύθηκε στον αστυνομικό ότι μέλη της συνοδείας του «του έκαναν τις ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να του αφαιρέσουν ορμές». Η Σάιν-Βίτγκενσταϊν πρόσθεσε ότι «ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα».

Υπνωτικά χάπια Εκτός από τις ενέσεις, είπε ότι του έδιναν πολλά υπνωτικά χάπια, από το 2011 και μετά. Δεν είχε όμως κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, σύμφωνα με τον Βιλαρέχο. Η πρώην ερωμένη του Κάρλος έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του , κατηγορώντας τον ότι με εντολή του την παρακολουθούν από το 2012 οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες στη Βρετανία, όπου διαμένει. Η ίδια εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο του 2008, όταν οι οι Σαουδάραβες δώρισαν 100 εκατ. δολάρια στον Χουάν Κάρλος και αυτός με τη σειρά του, της έδωσε 65 εκατ. δολάρια επειδή «την αγαπούσε», όπως κατέθεσε.

Latest Posts

Μην χάσετε

Να κρατήσουμε επαφή

Για ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα, προσφορές και ειδικές ανακοινώσεις.