Θάσος

Η ΜΟΤ.Ο.Ε. συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη

Ο Πρόεδρος και ο Έφορος Τουρισμού της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν σήμερα με τον Δήμαρχο Θάσου κ. Κυριακίδη Ελευθέριο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Θασου κ. Μανίτσα Δημήτριο και τον Αντιπρόεδρο της “Θάσος Δημοτική Α.Ε.” κ. Μαριώ Δημήτριο και το Διοικητικό Μέλος της ΔΗΚΕΘ, κ. Χαραλαμπίδου Χρύσα και συζήτησαν για την διοργάνωση της Π.Σ.Μ. καθώς και μελλοντικές διοργανώσεις τουριστικού ενδιαφέροντος στο νησί της Θάσου.

Η ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι η μόνη δευτεροβάθμια οργάνωση μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα. Συσπειρώνει πάνω από 75 σωματεία (λέσχες) μοτοσυκλετιστών από όλη τη χώρα. Από την ίδρυσή της το 1984, έχει δραστηριοποιηθεί κυρίως στους παρακάτω τομείς.

Στον τομέα των παρεμβάσεων για την υπεράσπιση και προώθηση των δικαιωμάτων των μοτοσυκλετιστών.

α) Συμμετοχή στις επιτροπές του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών που έχουν σχέση με την οδική ασφάλεια, την επεξεργασία του ΚΟΚ, τη σύνταξη και αναμόρφωση των βιβλίων εξέτασης υποψηφίων οδηγών και γενικά με θέματα που αφορούν τη μοτοσυκλέτα.

β) Η παρέμβαση για την κατάργηση των απαγορεύσεων κυκλοφορίας των δικύκλων οι οποίες είναι παράνομες και αυθαίρετες.

γ) Η παρέμβαση ώστε τα ασφάλιστρα που πληρώνουν οι μοτοσυκλετιστές να μην είναι υψηλά και να διαμορφώνονται δίκαια.

δ) Επαφή με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το ζήτημα της σωστής εφαρμογής του ΚΟΚ.

Η παρέμβαση και παρουσία στο Διεθνή χώρο:

α) Παρουσία στις επιτροπές “Τουρισμού”, “Δημοσίων υποθέσεων” και “Γυναίκα και Μοτοσυκλέτα” της FIM-Europe.

β) Μέσω της F.Ε.Μ.A. H F.E.M.A. είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μοτοσυκλετιστών της οποίας η ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι ιδρυτικό μέλος, έχει έδρα τις Βρυξέλλες και αγωνίζεται για τ αδικαιώματα των μοτοσυκλετιστών στην Ευρώπη. Περισσότερα για τη F.E.M.A. στο www.fema.ridersrights.org.

γ) Μέσω της συνδιοργάνωσης της αντικατοχικής πορείας των Ευρωπαίων μοτοσυκλετιστών για την Κύπρο (Αύγουστος 1996) , όπου οι μοτοσυκλετιστές διεκδίκησαν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησής τους χωρίς περιορισμούς.

Σχετικές αναρτήσεις

Αισχροκέρδεια στις τιμές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στη Θάσο

kavala247

Θάσος: Στα Λιμενάρια για τον λαμπρό Εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Θάσου

kavala247

Πρώτο βραβείο για το Λύκειο Λιμένα Θάσου στο «Make A Wish»

kavala247

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα