Θάσος

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου

Στην κατάμεστη αίθουσα του Καλογερικού στον Λιμένα της Θάσου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου.Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, φίλοι, συνεργάτες και αρκετοί πολίτες συγκεντρώθηκαν από νωρίς στους γνώριμους χώρους του καλογερικού, για να δώσουν στον Πρόεδρο τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρη Μανίτσα ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις δυο παλαιών μελών για την πολύτιμη συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Η πρώτη βράβευση έγινε από τον Δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη στον κ. Φραγκιόγλου Ιωακείμ παλαιό μέλος Δ.Σ του Λιμενικού ταμείου Θάσου για την πολύτιμη συνεισφορά του, ενώ τιμήθηκε για την συνεισφορά του σαν εθελοντής αλλά και ως τέως πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Θάσου ο κ. Άγγελος Κουτράκης. Τη βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Θάσου Δημήτρης Πιπίνης.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε το σύνολο της πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου.Η βραδιά έκλεισε μέσα σε μια ζεστή ατμοσφαίρα με κρασί και κεράσματα για όλους τους παρευρισκομένους.

Σχετικές αναρτήσεις

Καινούργια μέθοδο αντίδρασης η μήπως φοβήθηκαν να μπουν μέσα;;;;

kavala247

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

kavala247

Σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων θεολόγου: Εννιά χρόνια ταλαιπωρίας και εμπαιγμού από την πρώην διοίκηση του Δήμου

kavala247

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα