Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε απολογιστικό κείμενο για τη διακυβέρνησή του

ΣΥΡΙΖΑ:-Εγκρίθηκε-απολογιστικό-κείμενο-για-τη-διακυβέρνησή-του

Ως βάση συζήτησης, εγκρίθηκε εν όψει της Κεντρικής Επιτροπής του ερχόμενου Σαββατοκύριακου το κείμενο του απολογισμού για τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2015-2019, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Αναφέρουν επιπλέον ότι το κείμενο του απολογισμού, αφού εμπλουτιστεί μέσα από ευρύ διάλογο στην Κεντρική Επιτροπή, θα αποτελέσει ένα από τα κείμενα συζήτησης κατά τον προσυνεδριακό διάλογο στις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μόνη πολιτική δύναμη που προχωρά σε πλήρη αποτίμηση της κυβερνητικής του θητείας, συζητώντας ανοιχτά και δημοκρατικά τα επιτεύγματα, τις ιστορικές κατακτήσεις αλλά με ειλικρίνεια και τις όποιες παραλείψεις ή αστοχίες», τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Πηγές: Ο απολογισμός της τελευταίας οκταετίας στο επίκεντρο της Π.Γ του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Σχετικές αναρτήσεις

Τζ. Πάιατ: Ικανή η τεχνοκρατική προσέγγιση της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό

kavala247

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με την επίτροπο εσωτερικών υποθέσεων της ΕΕ Ίλβα Γιόχανσον

kavala247

Τσίπρας: Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση δικτύων και ενεργειακών φορέων (video)

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα