Πολιτική

Οι απαντήσεις του Αλ. Τσίπρα στο i watch (video)

Οι-απαντήσεις-του-Αλ.-Τσίπρα-στο-i-watch-(video)

Μέσω της καινοτόμου λειτουργικότητας του «i ask and watch» o Aλέξης Τσίπρας απάντησε στα 20 δημοφιλέστερα ερωτήματα των μελών του iSYRIZA, τα οποία ψηφίστηκαν από χιλιάδες μέλη της πλατφόρμας μέσω μιας πρωτοφανούς συμμετοχικής διαδικασίας. Είχε προηγηθεί η διαδικασία της υποβολής των ερωτήσεων και ακολούθως της ψηφοφορίας για την επιλογή των 20 δημοφιλέστερων.

Την εκδήλωση που εξελίχθηκε στον πολυχώρο Atractos είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απευθείας τα μέλη της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Μιλώντας για τα εσωκομματικά, μια μέρα μετά την Κεντρική Επιτροπή, ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε κριτική στις τάσεις λέγοντας ότι είναι παρωχημένες και έκανε λόγο για αποφάσεις που παίρνονται σε κλειστά δωμάτια. Στο σημείο αυτό ανήγγειλε ότι στο συνέδριο θα εισηγηθεί για τα μεγάλα θέματα να αποφασίζει η βάση.

Το iSYRIZA είναι η πρωτοβουλία που εγκαινιάζει μία νέα σχέση του κόμματος με τα μέλη και τους ψηφοφόρους του. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι πρώτοι 100 που έγιναν μέλη της πλατφόρμας.

Πηγή: ΕΡΤ1


Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Σχετικές αναρτήσεις

Προανακριτική-κατάθεση «Κελέση: «Δεν γνωρίζω τον κ. Παπαγγελόπουλο-Έχω καταθέσει για Novartis»

kavala247

«Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά»

kavala247

Ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ και το μεταναστευτικό στο επίκεντρο των επαφών σε Βρυξέλλες και Βερολίνο

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα