Περιφέρεια ΑΜΘ Σέρρες

Σέρρες: Συνεχίζονται οι επισκευές πεζοδρομίων

Σέρρες:-Συνεχίζονται-οι-επισκευές-πεζοδρομίων

Για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα συνεχισθούν οι επισκευές των πεζοδρομίων στην πόλη των Σερρών.Πρόκειται για μια εκτεταμένη διαδικασία αποκατάστασης, που ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα, και την έχει αναλάβει το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών. Ο Συντονιστής των εργασιών , Αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Νυχτοπάτης δήλωσε ότι «Στόχος της Υπηρεσίας μας, είναι, μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες, να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας σε όλες τις γειτονιές της πόλης, ώστε να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τα πιο σοβαρά προβλήματα. Παράλληλα, και σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου, προχωράμε τις εργασίες μας για την αφαίρεση των πρέμνων από ολόκληρη την πόλη των Σερρών».

Σχετικές αναρτήσεις

Κορονοϊός: Οι επαναπατρισμένοι στο δήμο Αρριανών σε καραντίνα για 14 ημέρες

kavala247

Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης: «Να κυκλοφορούν μόνο όσοι αισθάνονται υγιείς και καλά.»

kavala247

Κομοτηνή: 10-3-2020 ΕΡΤ Ειδήσεις

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα