Ελλάδα

Στις 25 Φεβρουαρίου το 37ο εκλογικό συνέδριο της ΓΣΕΕ

Στις-25-Φεβρουαρίου-το-37ο-εκλογικό-συνέδριο-της-ΓΣΕΕ

«Σε εφαρμογή δικαστικής απόφασης του μονομελούς πρωτοδικείου Αθήνας, που διόρισε προσωρινή διοίκηση στη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) με εντολή εκλογών εντός εξαμήνου, μετά τη βίαιη διάλυση των συνεδρίων σε Καλαμάτα και Ρόδο από το ΠΑΜΕ, συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή και αποφάσισε ότι, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί το 37ο εκλογικό συνέδριο της Συνομοσπονδίας, σε ξενοδοχείο στο Καβούρι Αττικής» αναφέρει η ΓΣΕΕ σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι στο συνέδριο έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετήσουν ο πρωθυπουργός και πολιτικοί αρχηγοί.

«Το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ θα γίνει, τηρουμένων όλων των νόμιμων διαδικασιών. Η διεξαγωγή του συνιστά απαίτηση και δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων!» τονίζει η συνομοσπονδία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές αναρτήσεις

Συλλήψεις από την ΕΛΑΣ – Πλήγμα σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

kavala247

Κλείνουν μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι λόγω κορονοϊού

kavala247

Πάτρα:Μέτρα στήριξης μετά την ακύρωση του Καρναβαλιού

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα