Περιφέρεια ΑΜΘ Σέρρες

Σέρρες : Υπεγράφη η χρηματοδότηση συμπληρωματικών μελετών για τον οδικό άξονα «Νιγρίτα-Σοχός-Ασκός –Βαϊοχώρι»

Σέρρες-:-Υπεγράφη-η-χρηματοδότηση-συμπληρωματικών-μελετών-για-τον-οδικό-άξονα-«Νιγρίτα-Σοχός-Ασκός-–Βαϊοχώρι»

Υπεγράφη , από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή η χρηματοδότηση συμπληρωματικών μελετών για τον οδικό άξονα «Νιγρίτα-Σοχός-Ασκός –Βαϊοχώρι».που θα συνδέει τους Νομούς Σερρών και Θεσσαλονίκης από την πόλη της Νιγρίτας στην Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκαν, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Βισαλτίας,  συντονισμένες διαβουλεύσεις του Δημάρχου Βισαλτίας κ. Αθανάσιου Μασλαρινού με τον Υπουργό τον Αντιπρόεδρο της  ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.,  Ι. Χατζόπουλο, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ.  Πάρι Μπίλια και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ώστε να υπάρξει συνεργασία και συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το συντομότερο και καλύτερο αποτέλεσμα για την περιοχή της Βισαλτίας.

Πρόκειται για ένα σημαντικό και χρήσιμο έργο το οποίο θα δώσει μεγάλες ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.

Σχετικές αναρτήσεις

Κομοτηνή: Τελετή απονομής του Βραβείου Εξαίρετης Διδασκαλίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

kavala247

Κομοτηνή:Συνάντηση με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους

kavala247

Νίκος Βεργίδης, καλλιτεχνικός διευθυντής: «Τα πάντα καλύπτονται από ένα κατεστημένο και μια εμπορική νοοτροπία»

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα