Περιφέρεια ΑΜΘ Σέρρες

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Η επέκταση του δημοτικού σχολείου Ν. Σουλίου είχε ενταχθεί επί ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ-Σερρών:-Η-επέκταση-του-δημοτικού-σχολείου-Ν.-Σουλίου-είχε-ενταχθεί-επί-ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση δίνει με δελτίο τύπου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών  σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο «Επέκταση Δημοτικού Σχολείου Νέου Σουλίου Σερρών». Σύμφωνα, με τον ΣΥΡΙΖΑ Σερρών «το παραπάνω έργο είχε ενταχθεί ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προϋπολογισμού 1.740.000 ευρώ από τον προηγούμενο Μάιο με την 51913/15-5-19 απόφαση του υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης, του τότε Υφυπουργού κ. Στάθη Γιαννακίδη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως επεσήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο κ. Τάσος Λασπάς, οι κτιριακές ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Ν. Σουλίου είναι υπαρκτές και ορθά η νέα κυβέρνηση συνεχίζει ένα έργο το οποίο είχε ξεκινήσει τα προηγούμενη τετραετία επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί λόγω εκλογών.

Η Δημοτική αρχή του Δήμου Εμμ. Παπά ( η ίδια ήταν και πριν) γνωρίζει ότι το έργο δεν προέκυψε από παρθενογένεση και καλό είναι να μνημονεύονται οι ενέργειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια ώστε να γνωρίζει ο Σερραϊκός λαός όλη την αλήθεια και όχι τη μισή.

Καλό θα ήταν να δει η Νέα Δημοκρατία γιατί καθυστερεί το εγκεκριμένο έργο του νέου Δημοτικού Σχολείου Ροδόπολης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον εκλεκτό της κ. Τζιτζικώστα, και δεν υλοποιείται, σημείωσε ο κ. Λασπάς.

Σχετικές αναρτήσεις

Κορονοϊός: Παρέμβαση για τον συνωστισμό στις Τράπεζες από τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

kavala247

Πόπη Ουζούνη (Πρωταθλήτρια Σφαιροβολίας): «Προέχει η ανθρώπινη ζωή, να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί αγώνες»

kavala247

Σέρρες: Δωρεά αναπνευστήρα στο Νοσοκομείου Σερρών από Δικηγορικό Σύλλογο & ΛΕΑΔΣ

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα