Περιφέρεια ΑΜΘ Σέρρες

Η κυβέρνηση ενέκρινε πόρους για να σωθούν 19 θέσεις εργασίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τον Νομό Σερρών

Η-κυβέρνηση-ενέκρινε-πόρους-για-να-σωθούν-19-θέσεις-εργασίας-του-προγράμματος-«Βοήθεια-στο-Σπίτι»-για-τον-Νομό-Σερρών

Στην έγκριση για την  εξεύρεση  πόρων, προκειμένου να μην χαθούν 19 θέσεις στην Π.Ε. Σερρών από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» προχωρά η κυβέρνηση , ενημερώνει με ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου ο Σερραίος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου  στην οποία ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο και την Γενική Γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Βιβή Χαραλαμπογιάννη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά του για την εξεύρεση πόρων. «Το 2018, ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε μετέωρους 135 υπαλλήλους αορίστου χρόνου του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Από αυτούς, οι 19 υπηρετούν στις Σέρρες. Πρακτικά, αυτό σήμαινε ότι αυτοί οι 19 υπάλληλοι θα έπρεπε σταδιακά να μετακινηθούν από το «Βοήθεια στο Σπίτι» σε διοικητικές υπηρεσίες των οικείων δήμων, προκαλώντας δυσλειτουργία στο πρόγραμμα» τονίζεται στην ανακοίνωση του κ. Χατζηβασιλείου επισημαίνοντας την αναγκαιότητα συνέχισης του  εν λόγω προγράμματος.

Με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, μεταξύ άλλων, 8 υπάλληλοι στον Δήμο Ν. Ζίχνης, 4 στον Δήμο Σερρών, 4 στον Δήμο Εμμανουήλ Παππά, 2 στον Δήμο Σιντικής και 1 στον Δήμο Βισαλτίας, θα συνεχίσουν  να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις δράσεις του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Σχετικές αναρτήσεις

Πανσερραϊκός: Το «μπαμ» με Μάικλ Ολαϊτάν

kavala247

Καβάλα: Νέα διοίκηση στην Εργοανάπτυξη ΑΜΘ ΑΕ

kavala247

Καβάλα: Οι μαθητές ευαισθητοποιούνται για το περιβάλλον

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα