Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Δήμος Αρριανών:Μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό

Δήμος-Αρριανών:Μέτρα-προστασίας-από-τον-κορονοϊό

Ο Δήμος Αρριανών προχωρά στην λήψη επιπλέον μέτρων-συστάσεων με ισχύ ως και την 31 Μαρτίου για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού:

1. Περιορίζονται κατά 50%, από τις 08:00 ως τις 12:00, οι ώρες εισόδου κοινού στις υπηρεσίες του Δήμου Αρριανών (Έγγραφο 227/12.03.2020 Π.Ε.Δ. Α.Μ-Θ).


2. Όλα τα όργανα διοίκησης του Δήμου (Δημοτικό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή κ.α.) θα συνεδριάσουν δια περιφοράς ή όπως προβλέπει το Άρθρο 10 της ΠΝΠ ΦΕΚ 55/Α’/11-3-2020.


3. Οι διορθωτικές δηλώσεις της επιφάνειας ακινήτων στον Δήμο θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα https://tetragonika.govapp.gr/.


4. Οι πολίτες δεν είναι απαραίτητο να προσέλθουν άμεσα στο Κέντρο Κοινότητας του Δ. Αρριανών για αιτήσεις σχετικά με το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ) και το Επίδομα Στέγασης καθώς οι τρέχουσες αιτήσεις θα ισχύσουν ως και τον Απρίλιο. Παράλληλα η προθεσμία για το Επίδομα Γέννησης αναστέλλεται ως τις 30 Απριλίου 2020


Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αρριανών ενημερώνει συνεχώς τους πολίτες για όλες τις νεότερες εξελίξεις.


5. Η εξυπηρέτηση στις υπηρεσίες του Δήμου και στα ΚΕΠ θα γίνεται χωρίς συνωστισμό ατομικά και χωρίς συνάθροιση.


6. Οι ανταποκριτές Ο.Γ.Α. θα εξυπηρετούν τους δημότες μόνο για θέματα που σχετίζονται με την ενεργοποίηση των βιβλιαρίων υγεία τους.


7. Στα Δημοτολόγια οι δημότες να προσέρχονται μόνο για άμεσα και επείγοντα ζητήματα και όχι για διεκπεραίωση εργασιών που μπορούν είτε να γίνουν ηλεκτρονικά είτε σε μεταγενέστερο χρόνο.


8. Το προσωπικό του Δήμου να κάνει χρήση της ηλεκτρονικής διακίνησης εγγράφων όπου αυτό είναι δυνατό και να κατά τον ίδιο τρόπο να διευκολύνει και τις συναλλαγές με τους δημότες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.


9. Προβαίνει σε συνεννοήσεις ώστε να συνεργαστούν αποτελεσματικά το προσωπικό του Δήμου, με την διοικητική αρχή και το σύνολο των δημοτών.


Ο δήμαρχος Αχμέτ Ριτβάν απευθύνει θερμή παράκληση προς τους δημότες να περιορίσουν στο άκρως απαραίτητο τις συναλλαγές τους με τον Δήμο και μόνο για επείγοντα θέματα. «Οφείλουμε όλοι να δείξουμε κατανόηση και συνεργασία για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αρριανών στο επόμενο διάστημα.» σημειώνει και επισημαίνει ότι «στόχος της δημοτικής αρχής και του προσωπικού του Δ. Αρριανών, είναι και παραμένει διαρκώς η εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών κάτι που θα συνεχιστεί ακόμα και σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε.»

Σχετικές αναρτήσεις

Σέρρες: «ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ» για δεύτερη χρονιά από τη ΝΟΔΕ ΝΔ

kavala247

Κομοτηνή: Στάσου πλάι μου

kavala247

Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής: Μέτρα προστασίας από τον κορoνοϊό

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα