Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Κομοτηνή: Γράμμα στους «Σπορίτες» λόγω κορονοϊού

Κομοτηνή:-Γράμμα-στους-«Σπορίτες»-λόγω-κορονοϊού

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και την γιορτή των σπόρων. Σύμφωνα με τους διοργανωτές φέτος για πρώτη φορά δεν θα γίνει με τη μορφή που χρόνια τώρα τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε, δηλαδή με κεντρική εκδήλωση και τη συμμετοχή σχολείων. Αλλά, δια αλληλογραφίας…Σύμφωνα με ανάρτηση του συντονιστή του Συλλόγου «Σπορίτες», του κου Νίκου Δομπάζη, όποιος επιθυμεί να καλλιεργήσει παραδοσιακές ποικιλίες, θα πρέπει να στείλει γράμμα.

Η ανάρτηση του κ. Δομπάζη έχει ως έξης:

«Αγαπητοί φίλοι,


Οι σπορίτες Ροδόπης πακετάραμε σπόρους για να τους μοιράσουμε σε εκδήλωση που θα κάναμε . Λόγω κορονοϊού δεν θα κάνουμε εκδήλωση . Αποφασίσαμε να μοιράσουμε τους σπόρους ταχυδρομικά.


Όποιος θέλει σπόρους από παραδοσιακές ποικιλίες μπορεί να μας στείλει ένα γράμμα, να βάλει μέσα ένα φάκελο με προπληρωμένο τέλος , να γράψει τι θέλει κι εμείς θα στείλουμε ότι μπορούμε.


Η διεύθυνση είναι:


Δομπαζης Νικόλαος


Μ.Μ. Κωνσταντίου 22


Τ.Κ. 69100


Κομοτηνή»

Σχετικές αναρτήσεις

Ομάδα συντονισμού και διαχείρισης για τον κορονοϊό συστήνει η Περιφέρεια ΑΜΘ

kavala247

Χ.Ζεϊμπέκ: Ενωμένοι θα κερδίσουμε και αυτή την δύσκολη μάχη

kavala247

Σέρρες: Προφυλακίστηκαν οι τέσσερις από τους πέντε κατηγορούμενους για εμπλοκή σε εγκληματική οργάνωση

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα