Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Το ειδικό κρεβάτι εξασφάλισε ο Σύλλογος ΑΜΕΑ στο μέλος υπέρβαρο Σιαχήν Σερήφ

Το-ειδικό-κρεβάτι-εξασφάλισε-ο-Σύλλογος-ΑΜΕΑ-στο-μέλος-υπέρβαρο-Σιαχήν-Σερήφ

Το ειδικό κρεβάτι που τόσο έχει ανάγκη ο υπέρβαρος Σιαχίν Σερήφ από τον Ήφαιστο Ροδόπης, το λαμβάνει σήμερα, μετά από ενέργειες του Σωματείου ΑΜΕΑ Ροδόπης και του προέδρου του Τρύφωνα Καρούντζου και την χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου από την Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας.

Πριν ένα μήνα σχεδόν ο κ. Καρούντζος, αφότου ο κ. Σερήφ έγινε μέλος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Ροδόπης, έθεσε το θέμα στον πρόεδρο της Μουσουλμανικής Περιουσίας, Σελίμ Ισσά. Του περιέγραψε λοιπόν πως αναγκαίο είναι αυτό το ειδικό κρεβάτι για τον κ. Σερήφ, κατάλληλο για το βάρος του, με στηρίγματα, αλλά και στρώμα που δεν προκαλεί όσο το δυνατόν κατακλίσεις κ.α. σε μια προσπάθεια να ανακουφισθεί από τα προβλήματα υγείας που έχει λόγω του υπερβολικού του βάρους.


Ο πρόεδρος κ. Ισσά έδωσε εντολή και σε ένα σχεδόν μήνα το κρεβάτι κατασκευάστηκε και φυσικά σημασία δεν έχει το ποσό!


Σημασία έχει πως εδώ και χρόνια ταλαιπωρούνταν ο άνθρωπος, χωρίς να μπορεί να βρεθεί μια λύση…


«Θέλω να πω πως ο κ. Σερήφ εδώ στην Κομοτηνή έχει ανθρώπους που τον φροντίζουνε και από το Νοσοκομείο και ιδιώτες γιατρούς που έρχονται ΔΩΡΕΑΝ και τον παρακολουθούνε.


Ευτυχώς που είναι στην Κομοτηνή ο κ. Σερήφ και όχι στην Αθήνα, η οποία είναι εχθρική πόλη για ΑΜΕΑ και για ανθρώπους που έχουν πρόβλημα όπως ο κ. Σερήφ που είναι υπέρβαρος…


Επίσης θέλω να πω πως όταν ψάχνεις τις λύσεις εκεί που μπορεί να υπάρξουν τις βρίσκεις …και δεν χρειάζονται οι αυτόκλητοι σωτήρες από πουθενά…», τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Καρούντζος.


Εξ άλλου αναφερόμενος στις αυστηρές οδηγίες που περιλαμβάνονται για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, κάλεσε ΟΛΟΥΣ σε ΑΜΕΣΗ ΥΠΑΚΟΗ αυτών και των ανθρώπων που νοσούν από χρόνιο νόσημα και των ΑΜΕΑ, αλλά και όλων των υπολοίπων: Αυτοπεριορισμό, αποφυγή χώρων όπου συχνωτίζονται πολλοί, μέτρα υγιεινής, συχνό πλύσιμο χεριών, απολύμανση χώρων-ιδιωτικών και δημόσιων- και κυρίως μεσογειακή διατροφή προκειμένου να θωρακισθεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Φυσικά, αισιοδοξία, όχι αρνητικές σκέψεις, όχι πανικός και φόβος, γιατί έτσι θα μας αλώσει ο φόβος του ιού…πριν τον ιό τον ίδιο.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Καρούντζου στην ΕΡΤ Κομοτηνής


https://drive.google.com/open?id=1bCOXp6_vZJYjBtpsQWFcmdVuloyU1gqn

Σχετικές αναρτήσεις

Καβάλα: Αναβάλλεται το Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα

kavala247

Κομοτηνή: Αναγκαία η στήριξη της Μαιευτικής Κλινικής με Ιατρικό προσωπικό

kavala247

Καβάλα: Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως ΦΝΘ για φθορά ιερών εικόνων στη Θάσο

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα