Ελλάδα

Υπ. Ανάπτυξης: Η αγορά έχει επάρκεια-Ανοιχτές οι υπαίθριες αγορές

Υπ.-Ανάπτυξης:-Η-αγορά-έχει-επάρκεια-Ανοιχτές-οι-υπαίθριες-αγορές

Δεν υπάρχει λόγος οι καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές τροφίμων πέραν από τις συνήθεις. Η αγορά έχει επάρκεια, τροφοδοτείται κανονικά, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γενικός γραμματέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Τα Σούπερ Μάρκετ, οι Λαικές Αγορές και το υπαίθριο εμπόριο είναι και θα παραμείνουν ανοικτά. Υπάρχει μεγάλη επάρκεια σε τρόφιμα και καταναλωτικά προϊόντα . Κανένας λόγος ανησυχίας του καταναλωτικού κοινού. @MinDevGR @AdonisGeorgiadi

— Νίκος Παπαθανάσης (@npapathanasis) March 13, 2020

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Διαβεβαιώνουμε τους καταναλωτές, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιούν αγορές τροφίμων πέραν από τις συνήθεις. Η αγορά έχει επάρκεια, τροφοδοτείται κανονικά, εργαζόμαστε στο υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων με όλους τους κλάδους για να διασφαλίσουμε την ομαλότητα».

«Μην τρέχετε στα σούπερ μάρκετ. Είναι και θα παραμείνουν ανοιχτά. Ανοιχτές θα παραμείνουν και οι υπαίθριες αγορές (λαϊκές). Να ενημερώνεστε μόνο από τις επίσημες ανακοινώσεις»

Αυτό σημειώνει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Σχετικές αναρτήσεις

Κ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα δεν θα εκβιαστεί»- Στον Έβρο οι επικεφαλής της Ε.Ε. (video)

kavala247

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για 1.200 άστεγους και άπορους από τον Δ. Αθηναίων (video)

kavala247

Ενημέρωση για τα κρούσματα του κορονοϊού – Νέος τηλεφωνικός αριθμός (video)

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα