Κόσμος

Β. Μακεδονία: Απαγορεύεται η είσοδος σε πολίτες της Ελλάδας, λόγω κορονοϊού

Β.-Μακεδονία:-Απαγορεύεται-η-είσοδος-σε-πολίτες-της-Ελλάδας,-λόγω-κορονοϊού

Σκόπια, 14 Μαρτίου 2020 (του ανταποκριτή της ΕΡΤ-Νίκου Φραγκόπουλου)

Η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε απόψε την απαγόρευση εισόδου στην επικράτεια της χώρας σε αλλοδαπούς πολίτες που προέρχονται και από χώρες μεσαίου κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μέχρι σήμερα απαγορευόταν η είσοδος μόνο σε αλλοδαπούς που προέρχονται από χώρες υψηλού κινδύνου διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον κατάλογο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μεταξύ των χωρών που περιλαμβάνονται σε αυτές μεσαίου κινδύνου εξάπλωσης του κορονοϊού είναι και η Ελλάδα, κάτι που σημαίνει ότι οι πολίτες της Ελλάδας δεν θα μπορούν πλέον να εισέρχονται το επόμενο διάστημα στη Βόρεια Μακεδονία.

Ακόμη, η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας αποφάσισε το κλείσιμο των δευτερευόντων συνοριακών διόδων της χώρας. Σε σχέση με την Ελλάδα, με βάση την αποψινή απόφαση της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας, παραμένει ανοιχτή η συνοριακή δίοδος στους Ευζώνους, ενώ κλείνουν οι συνοριακοί δίοδοι της Δοϊράνης (περιοχή Κιλκίς) και της Νίκης (περιοχή Φλώρινας).

Σχετικές αναρτήσεις

Φονική σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στο Πακιστάν – 30 Νεκροί

kavala247

Ισπανία: Γυναίκα σώθηκε μετά από καρδιακή ανακοπή διάρκειας 6 ωρών

kavala247

Υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ: Απόρριψη του εκβιασμού της Τουρκίας

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα