Ξάνθη

Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης: Μην επισκέπτεστε ιδιωτικά ιατρεία και εργαστήρια για εξετάσεις.

Ιατρικός-Σύλλογος-Ξάνθης:-Μην-επισκέπτεστε-ιδιωτικά-ιατρεία-και-εργαστήρια-για-εξετάσεις.


Ο Ι.Σ. Ξάνθης καλεί τους πολίτες να μην επισκέπτονται τις ιδιωτικές δομές υγείας (ιατρεία-εργαστήρια) για προληπτικές εξετάσεις και προβλήματα υγείας που μπορούν να περιμένουν. Κινδυνεύουν να μεταδώσουν ή να προσβληθούν από κορωνοϊό, ειδικά τα άτομα με χρόνια νοσήματα και ηλικιωμένοι.

Όταν έχουν συμπτώματα γριπώδους συνδρομής να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον γιατρό τους. Να μην αναζητούν τεστ για τον κορωνοϊό χωρίς ιατρική παραπομπή.

Καλεί τους γιατρούς του ιδιωτικού τομέα (ιατρεία και εργαστήρια) να εξετάσουν μόνο επείγοντα περιστατικά λαμβάνοντας μέτρα προστασίας ατομικής και των εξεταζομένων. Επίσης να είναι σε τηλεφωνική επικοινωνία με περιστατικά που παραμένουν στο σπίτι, συμβάλλοντας στην αποσυμφόρηση του νοσοκομείου και δίνοντας την ευκαιρία στο δημόσιο σύστημα να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Οι οδηγίες αυτές πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν είναι προαιρετικές αλλά υποχρεωτικές. Οι κινήσεις μας πρέπει να είναι συντονισμένες και άμεσες για να παραμείνει η κατάσταση υπό έλεγχο και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα της έκτασης που βλέπουμε σε άλλες χώρες.

Οι παραπομπές στο νοσοκομείο να γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Ο Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΔΕΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικές αναρτήσεις

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού απο τη Κυριακή στη Ξάνθη-Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και βροχές.

kavala247

Σήμερα Τετάρτη η έναρξη των ΘΛΕ με συναυλία της Πέγκυ Ζήνας-Δείτε το πρόγραμμα.

kavala247

Κούγιας: «Πανόπουλε για πόσο μ@#$% μας περνάς;

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα