Ελλάδα

Κορονοϊός: Τρία Επιχειρησιακά Κέντρα από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας (video)

Κορονοϊός:-Τρία-Επιχειρησιακά-Κέντρα-από-την-ΓΓ.-Πολιτικής-Προστασίας-(video)

Tρία κέντρα επιχειρήσεων αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία για τον συντονισμό των δράσεων και την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης του κορονοϊού. Πρόκειται για κέντρα ιχνηλάτησης και ενημέρωσης.

Τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσουν τα τρία επιχειρησιακά κέντρα που δημιουργούνται από τις αρμόδιες αρχές. Το πρώτο θα είναι κέντρο «ιχνηλάτησης» με έδρα την ΓΑΔΑ. Θα στελεχώνεται από αστυνομικούς οι οποίοι θα εντοπίζουν τα άτομα με τα οποία ήρθαν σε επαφή οι ασθενείς.

Το δεύτερο, θα λειτουργεί ως βοηθητικό με την συμμετοχή πυροσβεστών.

Με βάση όσα προβλέπει το σχέδιο «Αρτεμις», ένα τρίτο κέντρο θα βρίσκεται στο συντονιστικό της πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι και θα λειτουργεί ως κέντρο ενημέρωσης. Πυροσβέστες θα τηλεφωνούν σε συγγενείς ασθενών και θα τους δίνουν οδηγίες.

Την ίδια ώρα εντείνονται οι έλεγχοι για όσους παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορονοιό. Στην περίπτωση που κάποιοι εντοπιστούν προβλέπονται βαριές κυρώσεις. Τέλος όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, οι πολίτες που επιθυμούν να προβούν στην έκδοση δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για την εξυπηρέτησή τους.

Σχετικές αναρτήσεις

Στρατηγική προπαγάνδας από την Άγκυρα – Στις Βρυξέλλες ο Ερντογάν (video)

kavala247

Συναγερμός στην Ελλάδα μετά τα κρούσματα στην Ιταλία (video)

kavala247

Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα