Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας για έκδοση δελτίων ταυτότητας και διαβατηρίων

Οδηγίες-της-Ελληνικής-Αστυνομίας-για-έκδοση-δελτίων-ταυτότητας-και-διαβατηρίων

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι πολίτες που επιθυμούν να προβούν στην έκδοση δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, Θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για την εξυπηρέτησή τους.

Η διαδικασία αυτή Θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των αρμόδιων Υπη ρεσιών Ασφάλειας για την έκδοση ταυτοτήτων ενώ στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαβατηρίων (www.passport.gon.gr) των αντίστοιχων Γραφείων Διαβατηρίων.

Σχετικές αναρτήσεις

Σέρρες: Παράταση παραστάσεων για τη «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α»

kavala247

Δ. Κλούβας: Ισορροπία στην προστασία και στην αισιοδοξία για τον κορονοϊό-Συμβουλές για το Ανοσοποιητικό

kavala247

Καβάλα: Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα