Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Χιόνια στα ορεινά της Ροδόπης

Χιόνια-στα-ορεινά-της-Ροδόπης

Το «Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης, τα παλιά παλούκια καίει, τα καινούργια ξεριζώνει» επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά. Ψιλόβροχο και κρύο στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά. Αυτό είναι το σημερινό σκηνικό του καιρού στη Ροδόπη που αποτρέπει (ευτυχώς λόγω του κορονοϊού) τις μετακινήσεις και τις εξόδους.

Ήδη, μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας, της ΠΕ Ροδόπης και των δήμων, όπου χρειάστηκε από το πρωί, έσπευσαν να διατηρήσουν ασφαλές και ανοιχτό το οδικό δίκτυο, στο δρόμο προς το Τελωνείο της Νυμφαίας, στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα, και στα ορεινά της Οργάνης και του Κέχρου.

Οι οδηγοί, ωστόσο, αυτοί οι οποίοι είναι απαραίτητο να μετακινηθούν και μόνο, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς οι ίδιες καιρικές συνθήκες: χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και χιόνια στα ορεινά θα επικρατήσουν και αύριο σύμφωνα με την πρόβλεψη της Ε.Μ.Υ..

Σχετικές αναρτήσεις

Σέρρες: Νέα καθήκοντα για τον Τ. Χατζηβασιλείου

kavala247

Θράκη: Κάθε βήμα και ένα γευστικό ταξίδι

kavala247

Καβάλα: Νέα καλλιτεχνική περίοδος για το ΔΗΠΕΘΕ

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα