Ξάνθη

Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης : «Να κλείσουν άμεσα όλα τα καταστήματα λιανικού εμπορίου.»

Εμπορικός-Σύλλογος-Ξάνθης-:-«Να-κλείσουν-άμεσα-όλα-τα-καταστήματα-λιανικού-εμπορίου.»


Ανακοίνωση του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΎΛΛΟΓΟΥ ΞΑΝΘΗΣ σε κοινή γραμμή με την πλειονότητα των Εμπορικών συλλόγων της χώρας.

Σε αυτή την χρονική συγκυρία καλούμαστε ως πολίτες, έμποροι και επιχειρηματίες, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της επέκτασης της πανδημίας.


Οφείλουμε και εμείς, ως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας, δείχνοντας αλληλεγγύη και υπευθυνότητα να συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια για να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας,των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας.


Καλούμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει, να λάβει άμεσα την απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και η απόφαση αυτή να συνοδεύεται από συγκεκριμένα μέτρα στήριξης αυτών. Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα, το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε.


ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Ή ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.


ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ

Σχετικές αναρτήσεις

Ετοιμαστείτε-Έρχεται στη Ξάνθη για 4η χρονιά ο μεγαλύτερος Πανελλήνιος διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

kavala247

Σημαντικές διακρίσεις για την αγωνιστική ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης στο διεθνές meeting κολύμβησης “Απόστολος Παύλος 2020”.

kavala247

Νέα εκτροπή φορτηγού στα φανάρια της Σεβάθ.

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα