Περιφέρεια ΑΜΘ Σέρρες

Ε.Π.Σ. Σερρών: Μέτρα για τον κορονοϊό

ΕΠΣ.-Σερρών:-Μέτρα-για-τον-κορονοϊό

Στην αναδιαμόρφωση του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων της προχώρησε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών ως μέτρο πρόληψης της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναλυτική η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Σερρών είναι:

«Ανακοίνωση Ε.Π.Σ.Σερρών Για Τη Λειτουργία Των Γραφείων

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, θέλοντας να συνδράμει αποφασιστικά στον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου Κορωνοϊού (COVID-19) και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για περιορισμό των μετακινήσεων, αναδιαμορφώνει από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας τη λειτουργία των γραφείων της, τα οποία θα είναι ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι για να αποφεύγουν να προσέρχονται στο γραφείο μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους και να συνδιαλλαγούν με την Ένωση τηλεφωνικά(2321059584), καθώς επίσης και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ( [email protected] )». 

Σχετικές αναρτήσεις

«Η πνευματική και εκπαιδευτική κίνηση της πόλης των Σερρών κατά την ύστερη Οθωμανοκρατία » το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Καρακολίδη

kavala247

Κριτική της ΕΛΜΕ Ξάνθης για το e-class και τις πολλές τεχνικές ελλείψεις

kavala247

Ε.Π.Σ. Σερρών: Αυλαία για τις Μικτές στη Χαλκιδική

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα