Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 45χρονος διαθέτει το διαμέρισμά του σε γιατρούς και νοσηλευτές

Θεσσαλονίκη:-45χρονος-διαθέτει-το-διαμέρισμά-του-σε-γιατρούς-και-νοσηλευτές

Την έμπρακτη αλληλεγγύη του σε όσους εργάζονται σε υπηρεσίες υγείας, «σηκώνοντας» μεγάλο βάρος για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, εκφράζει 45χρονος στη Θεσσαλονίκη διαθέτοντας διαμέρισμα για φιλοξενία.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας κάνουμε όσοι μπορούμε, πράξεις», είναι το μήνυμα που ανάρτησε στο facebook, δηλώνοντας ότι διαθέτει το διαμέρισμα που έχει σε βραχυχρόνια μίσθωση, δωρεάν σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δεν θέλει να έρθει σε επαφή με τους οικείους του στο νομό Θεσσαλονίκης.

«Πήρα την πρωτοβουλία αυτή γιατί θεωρώ ότι επιβάλλεται αυτή τη στιγμή να βοηθήσει ο καθένας μας, όπως μπορεί» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 45χρονος, ο οποίος αναγκάστηκε να κλείσει τα δύο νυχτερινά μαγαζιά που διαθέτει στο κέντρο της πόλης, λόγω του κορονοϊού.

«Ωστόσο, σε αυτή τη στιγμή, πρέπει να σκεφτούμε όλους όσοι είναι στην «πρώτη γραμμή» και να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ετσι κι εγώ, αποφάσισα να διαθέσω και να επωμισθώ τα λειτουργικά έξοδα του διαμερίσματός μου, προκειμένου να φιλοξενηθούν άνθρωποι, οι οποίοι απασχολούνται σε υπηρεσίες υγείας ή ακόμη, σε σούπερ μάρκετ» λέει ο κ. Πανταζής.

Αν και η ανάρτηση της αγγελίας του έγινε χθες και έχει ήδη περισσότερες από 1000 κοινοποιήσεις, εντούτοις μέχρι στιγμής, δεν επικοινώνησε κάποιος ενδιαφερόμενος μαζί του για να κάνει χρήση του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές αναρτήσεις

Αναδρομικά και περικοπές των συντάξεων, 13ου-14ου μισθού σήμερα στο ΣτΕ-Συγκέντρωση συνταξιούχων

kavala247

Διανομή νωπών αλιευμάτων σε κοινωνικές δομές στην Αττική (video)

kavala247

Ανατίναξαν τέσσερα ΑΤΜ στα Σπάτα

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα