Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Κορονοϊός: Να κλείσουν τα καταστήματα ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής

Κορονοϊός:-Να-κλείσουν-τα-καταστήματα-ζητά-ο-Εμπορικός-Σύλλογος-Κομοτηνής

“Μένουμε σπίτι ή βγαίνουμε για ψώνια;” Αναρωτιέται ο εμπορικός σύλλογος Κομοτηνής με ανακοίνωσή του και σημειώνει ζητώντας από την Κυβέρνηση το κλείσιμο των καταστημάτων: «Καλούμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει, να λάβει άμεσα την απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και η απόφαση αυτή να συνοδεύεται από συγκεκριμένα μέτρα στήριξης αυτών. Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα, το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε.»

Η πλήρης ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής έχει ως εξής:

«Σε αυτή την χρονική συγκυρία καλούμαστε ως πολίτες, έμποροι και επιχειρηματίες, να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της επέκτασης της πανδημίας.


Οφείλουμε και εμείς, ως ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας, δείχνοντας αλληλεγγύη και υπευθυνότητα να συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια για να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας,των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας.»


Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Καλούμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει, να λάβει άμεσα την απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου και η απόφαση αυτή να συνοδεύεται από συγκεκριμένα μέτρα στήριξης αυτών. Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα, το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργούμε.


ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Ή ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.


ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ»»

Σχετικές αναρτήσεις

Υλοποίηση φοιτητικών εστιών, εκπαιδευτικών, ερευνητικών υποδομών του Δ.Π.Θ. με ΣΔΙΤ

kavala247

Κομοτηνή:Θεατρική Παράσταση μέ θέμα: « Ὁ Ἃγιος Κοσμάς ὁ Αἰτωλός»

kavala247

Κομοτηνή: Προβληματισμός για τα Σχέδια Βελτίωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα