Τεχνολογία

Νέος ιστότοπος για τον Covid-19 από την Google

Νέος-ιστότοπος-για-τον-covid-19-από-την-google

Η Google λάνσαρε έναν νέο ιστότοπο ο οποίος επικεντρώνεται στις ΗΠΑ και περιέχει πληροφορίες για τον νέο κορονοϊό. Ο ιστότοπος (google.com/covid19), συνίσταται από πηγές και συνδέσμους που επικεντρώνονται στον Covid-19 και σύμφωνα με την εταιρία, θα είναι διαθέσιμος σε περισσότερες γλώσσες και χώρες τις ερχόμενες μέρες.

Στον ιστότοπο αυτό, οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με τις οδηγίες, την ασφάλεια, την πρόληψη και τις τάσεις αναζήτησης που σχετίζονται με τον κορονοϊό καθώς και άλλες πηγές που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς και επιχειρήσεις. Σύμφωνα με την εταιρεία, όλες οι πληροφορίες προέρχονται από έγκυρες πηγές όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και τα CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών).

Επίσης, ο ιστότοπος σχεδιάστηκε με γνώμονα την προσβασιμότητα και διαθέτει μεταξύ άλλων μεγαλύτερες γραμματοσειρές που χρησιμοποιεί συνήθως η Google. Επίσης, ο ιστότοπος φιλοξενεί βίντεο με συμβουλές για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προσαρμοστούν στη ζωή σε καραντίνα.

ΠΗΓΗ: TheVerge

Σχετικές αναρτήσεις

Το σχέδιο της NASA για να μη μεταφερθεί ο Covid-2019 στο διάστημα

kavala247

Ανακοινώθηκε η θεραπεία ενός δεύτερου ασθενούς από τον ιό HIV

kavala247

Η Google κυκλοφόρησε εργαλείο που εντοπίζει επεξεργασμένες εικόνες

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα