Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Κομοτηνή: Στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας φωταγωγήθηκε το κτίριο της ΠΕ Ροδόπης

Κομοτηνή:-Στα-χρώματα-της-Ελληνικής-σημαίας-φωταγωγήθηκε-το-κτίριο-της-ΠΕ-Ροδόπης

Με έναν πρωτότυπο τρόπο τίμησε η ΠΕ Ροδόπης την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Επέλεξε, στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας, να φωταγωγήσει σήμερα το βράδυ το κτίριο της πρώην Νομαρχίας στην Κομοτηνή΄, όπου στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες της Π.Ε..

Η πρωτοβουλία ανήκει στον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, κο Νίκο Τσαλικίδη. Σε μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως φέτος φωταγωγούν συμβολικά το κτίριο της Νομαρχίας στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, ενώ τις επόμενες μέρες θα αναρτηθούν στις δύο εισόδους  της Κομοτηνής ελληνικές σημαίες προς ένδειξη σεβασμού και τιμής στους ήρωες του ΄21.

«Οι ώρες που περνάμε είναι κρίσιμες και εν μέσω τέτοιων εξελίξεων έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ την αλληλεγγύη και την διάθεση εμψύχωσης.» σημειώνει ο κος Τσαλικίδης και τονίζει: » Σκεφτόμαστε θετικά, δείχνουμε υπομονή και θέληση. Ας είναι αυτή μια δοκιμασία που θα γίνει αφετηρία μιας νέας αρχής για τον τόπο μας». Δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την εταιρεία The Art Of Productions για την συμβολή τους.

Σχετικές αναρτήσεις

Καβάλα: Παράταση συμμετοχής στο 3ο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας Παγγαίου

kavala247

Δωρεά στολών στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών από την ΟΕΒΕΣΣ

kavala247

Καβάλα: Ικανοποίηση για τουριστική κίνηση

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα