Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

6 προσλήψεις με δίμηνες συμβάσεις στον δήμο Τοπείρου

6-προσλήψεις-με-δίμηνες-συμβάσεις-στον-δήμο-Τοπείρου

Ο δήμος Τοπείρου ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού δίμηνης απασχόλησης και ειδικότερα έξι (6) ατόμων για αντιμετώπιση εποχικών κατεπειγουσών ή πρόσκαιρων αναγκών προς κάλυψη των αναγκών της Υπηρεσίας Ύδρευσης-Άρδευσης-Αποχέτευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Τοπείρου, Ταχ. Δ/νση Εύλαλο Ξάνθης, μέσα σε προθεσμία πέντε ( 5 ) εργασίμων ημερών και συγκεκριμένα από Τρίτη 24-03-2020 έως Τρίτη 31-03-2020 στoν αρμόδιo υπάλληλο Κιοσσέ Ιωάννη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα για την λειτουργία του Δήμου Τοπείρου. Τηλ. Επικοινωνίας 2541041220 http://www.topeiros.gr).

Σχετικές αναρτήσεις

«ΣΕΡΡΕΣ 1913-2019: Δημογραφική,Οικονομική και Κοινωνική εξέλιξη»

kavala247

Καβάλα: Στελέχωση του Ειρηνοδικείου Θάσου

kavala247

Καβάλα: Δυσκολεύονται με τον αντικαπνιστικό νόμο οι επιχειρηματίες

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα