Κομοτηνή Περιφέρεια ΑΜΘ

Ο Μιχάλη Πουσπουρίκας Διευθυντής στο Γηροκομείο της Μητρόπολης Ξάνθης

Ο-Μιχάλη-Πουσπουρίκας-Διευθυντής-στο-Γηροκομείο-της-Μητρόπολης-Ξάνθης

Τη διεύθυνση του Γηροκομείου της από το Μιχάλη Πουσπουρίκα ανακοινώνει η Μητρόπολη Ξάνθης. Όπως φαίνεται, επιλέγεται ένας δοκιμασμένος οικονομολόγος από την αγορά, για τη διεύθυνση της υπερσύγχρονης μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων:


Η Ιεράς Μητροπόλις Ξάνθης και Περιθεωρίου γνωστοποιεί στον λαό της περιοχής μας ότι από αρχές Μαρτίου το Γηροκομείο της: «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» λειτουργεί με Διευθυντή τον κ. Μιχάλη Πουσπουρίκα.
Ο Μιχάλης Πουσπουρίκας είναι Oικονομολόγος MSc, με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά συστήματα πληροφοριών, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και συνιδιοκτήτης της Εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων ΦΜ-ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ (Φ.ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ-Μ.ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑΣ ΟΕ).


Είναι εδώ και πολλά χρόνια τεχνικός σύμβουλος της Μητρόπολης Ξάνθης και Περιθεωρίου σε διάφορα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και υποστήριξε το έργο “Κατασκευή Κλινικής στο Κατράγκ του Β. Καμερούν” για το οποίο η Μητρόπολη μας χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Επίσης είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι”.

Το Γηροκομείο Ξάνθης έχει λάβει ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, όλα εκείνα τα μέτρα που επιβάλλονται για την ασφάλεια και την προφύλαξη τόσο των γερόντων όσο και του ιατρικού, νοσηλευτικού, βοηθητικού και διοικητικού προσωπικού από πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ.
Το Γηροκομείο «Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» αναπροσαρμόζει διαρκώς τη λειτουργία του στα νέα δεδομένα, με αυστηρή τήρηση των εντολών και απαγορεύσεων των αρμοδίων οργάνων.

Σχετικές αναρτήσεις

Βισαλτία: Έγκριση από την Εφορία Αρχαιοτήτων του καθαρισμού του αρχαιολογικού χώρου Τερπνής

kavala247

Νέες ενημερωτικές δράσεις από την ΕΛΑΣ και στην ΑΜ-Θ για την εξαπάτηση ηλικιωμένων τηλεφωνικώς

kavala247

Σέρρες: «Γκαλιώρα» στην Κ.Καμήλα

kavala247

Αφήστε ένα σχόλιο

Τόσο εμείς όσο και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογία όπως τα cookies στον ιστότοπό μας, για εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, Κάντε κλικ παρακάτω για να επιβεβαιώσετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στο web. Αποδέχομαι Περισσότερα