Kavala247.gr | Τα Νέα της Καβάλας και της Θάσου Online
AUTO-MOTO

Νέες οδηγίες ΑΜΟΤΟΕ για τις προπονήσεις μοτοσυκλέτας

Νέες-οδηγίες-ΑΜΟΤΟΕ-για-τις-προπονήσεις-μοτοσυκλέτας

Η ΑΜΟΤΟΕ προχώρησε σε διευκρινήσεις και οδηγίες προς τους αθλητές μοτοσυκλέτας, σε σχέση με την έναρξη των προπονήσεων τους:

«Σε συνέχεια της από 6 /5/2020 ανακοίνωσης , σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων, το ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ, ενημερώσει για τα κάτωθι:

ΑΘΛΗΤΕΣ Πριν και κατά την προπόνηση:


Οι αθλητές εκτυπώνουν το έντυπο ιατρικού ιστορικού και επισκέπτονται γιατρό της επιλογής τους. Ο γιατρός θα συντάξει το έντυπο ιατρικού ιστορικού, θα το κρατήσει και θα χορηγήσει βεβαίωση ότι το έντυπο έχει συνταχθεί. Την βεβαίωση αυτή την κρατά ο αθλητής και την επιδεικνύει (μαζί με το δελτίο αθλητικής ιδιότητας και την κάρτα υγείας και τα δύο σε ισχύ) κατά την είσοδό του στους αδειοδοτημένους αγωνιστικούς χώρους. Το έντυπο ιατρικού ιστορικού συντάσσεται μία φορά. Οι αθλητές δεν θα προσέρχονται σε προπόνηση αν δεν έχουν ενημερώσει προηγουμένως την Ομοσπονδία, με κατάλληλη εφαρμογή κινητού τηλεφώνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΔΥ. Η αποστολή SMS γίνεται ως εξής:


ΑΜΟΤ κενό


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κενό


ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΉΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ( θα το βρείτε παρακάτω) και


αποστολή το 54340. Χρέωση τελική τιμή με ΦΠΑ 0,62 € συν το αναλογούν Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας. Το SMS θα πρέπει να αποσταλεί έως και την προηγούμενη μέρα της προπόνησης και ο αθλητής θα λαμβάνει 2 απαντητικά μηνύματα χωρίς κόστος. Οι αθλητές με την αποστολή του συγκεκριμένου SMS, ταυτόχρονα βεβαιώνουν ότι δεν έχουν κάποιο από τα συμπτώματα όπως πυρετός, κόπωση, δύσπνοια ή βήχας, μυαλγία, διάρροια, πονόλαιμος ή ανοσμίας (απώλειας όσφρησης). Σε περίπτωση όμως που έχει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, παραμένει στο σπίτι και ενημερώνει την Ομοσπονδία ή το σωματείο του, οι οποίοι θα ενημερώσουν τον ΕΟΔΥ για οδηγίες ενεργειών. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε μέλος του προπονητικού/ τεχνικού επιτελείου.Οι αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι αδειοδοτημένες είναι οι εξής:

Κωδικός SMS 1 Πίστα motocross στα Δουνέϊκα Ηλείας – ΔΙΑΘΛΗΣΗ


Κωδικός SMS 2 Πίστα motocross στον Πλάτανο Αρχ. Ολυμπίας – ΑΟΛΜΟ


Κωδικός SMS 3 Πίστα motocross στο Αίγιο – ΠΑΛΕΜΟΤ


Κωδικός SMS 4 Πίστα motocross στον Πρίνο Τρικάλων – ΜΑΣΤ


Κωδικός SMS 5 Πίστα motocross στις Σέρρες – ΛΑΜΣ


Κωδικός SMS 6 Πίστα motocross στην Καλαμάτα – ΛΕΜΟΚΑ


Κωδικός SMS 7 Πίστα motocross στην Σπάρτη – ΑΜΟΣ


Κωδικός SMS 8 Πίστα super moto, Καλύφυτο Δράμας 69SPEEDWAY-SUPERMOTO-Δράμα


Κωδικός SMS 9 Πίστα super moto στην Σπάρτη SPARTA MOTUL Circuit


Κωδικός SMS 10 Πίστα super moto στις Σέρρες


Κωδικός SMS 11Πίστα ταχύτητας στα Μέγαρα


Κωδικός SMS 12 Πίστα ταχύτητας στις Σέρρες


Κωδικός SMS 13 Πίστα super moto στα Μέγαρα

Για την χρήση των ανωτέρω αγωνιστικών χώρων, ισχύουν όλα τα αναφερόμενα στην από 6/5/2020 απόφαση της ΑΜΟΤΟΕ και σύμφωνα με τις αποφάσεις των σχετικών υπουργείων, του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ.

Υπενθυμίζεται ότι μπορούν να προπονηθούν αθλητές από την ηλικία των 15 ετών και άνω.

Υπενθυμίζεται ότι επιτρέπεται ένας αθλητής να συνοδεύεται από έναν μηχανικό. Το σύνολο των παρευρισκομένων, δεν μπορεί να υπερβεί τα 80 άτομα (συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων-ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό- υπαλλήλων καθαριότητας κλπ). Όλοι πλην των αθλητών φορούν μάσκα και γάντια.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανώτατος αριθμός αθλητών εντός του αγωνιστικού χώρου δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 15.

Υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπεται η μετάβαση σε άλλον Νομό από αυτόν της κατοικίας του αθλητή, σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Αναφορικά με τους αγωνιστικούς χώρους:


Οι εργαζόμενοι, το τεχνικό προσωπικό και πάσης φύσεως πρόσωπα τα οποία απασχολούνται με οποιαδήποτε σχέση, στον αγωνιστικό χώρο, εκτυπώνουν το έντυπο ιατρικού ιστορικού και επισκέπτονται γιατρό της επιλογής τους. Ο γιατρός θα συντάξει το έντυπο ιατρικού ιστορικού, θα το κρατήσει και θα χορηγήσει βεβαίωση ότι το έντυπο έχει συνταχθεί. Τη βεβαίωση αυτή την κρατά ο υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου. Το έντυπο ιατρικού ιστορικού συντάσσεται μία φορά. Αποστέλλεται στο [email protected] ενημέρωση σχετική με το πότε θα λειτουργήσει η αθλητική εγκατάσταση το αργότερο 2 μέρες πριν την έναρξη της προπόνησης. Η ΑΜΟΤΟΕ θα αποστέλλει λίστα στους αθλητικούς χώρους όπου οι αθλητές επιθυμούν να προπονηθούν. Αθλητής ο οποίος δεν αναγράφεται στην λίστα της Ομοσπονδίας δεν δύναται να αθληθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η προσέλευση/αποχώρηση προς/από τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνεται από μία μόνο είσοδο/έξοδο, η οποία θα ελέγχεται από το προσωπικό φύλαξης εγκαταστάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο φύλακας θα επιτρέπει την είσοδο μόνο στους αθλητές, προπονητές, ιατρούς και τεχνικό προσωπικό που έχει προβλεφθεί. Κανένας επισκέπτης δεν θα εισέρχεται χωρίς προηγούμενη άδεια από τη Διοίκηση της εγκατάστασης (δεν επιτρέπονται θεατές).

Υπενθυμίζεται ότι κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση θα καταγράφεται σε ειδικό κατάλογο εισερχομένων – εξερχομένων το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου και εξόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων και θα υπογράφεται από όλους τους εισερχόμενους στην αθλητική εγκατάσταση. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δηλώνουν κάποιο από τα συμπτώματα που αναφέρονται παραπάνω, αλλά και στο έντυπο εισερχομένων – εξερχομένων. Ο κατάλογος θα αρχειοθετείται, καθημερινά, με μέριμνα του υπευθύνου της εγκατάστασης, προκειμένου να διευκολυνθεί πιθανή αναγκαία ιχνηλάτηση. Αντίγραφό του θα αποστέλλεται, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, στο email [email protected]». Συνίσταται, όπου είναι εφικτό, να πραγματοποιείται θερμομέτρηση σε όσους εισέρχονται στην εγκατάσταση, με απαγόρευση της εισόδου σε όσους έχουν σε τρεις μετρήσεις θερμοκρασία μεγαλύτερη από 37οC. Σε ύποπτο κρούσμα COVID-19, του συστήνεται η επιστροφή στο σπίτι του και η επικοινωνία με τον ιατρό του.


Κατά τα λοιπά ισχύουν τα σχετικά της από 6/5/2020, ανακοίνωση της ΑΜΟΤΟΕ.

Η ΑΜΟΤΟΕ , σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα παρακολουθεί συνεχώς τη δυναμική της επιδημίας και θα προσαρμόζει τα μέτρα στις νέες καταστάσεις εκδίδοντας, όποτε κριθεί αναγκαίο, νέες οδηγίες. Ελπίζουμε στην συνεργασία όλων, με σκοπό την γρήγορη επανεκκίνηση του αθλήματός μας.

ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Σχετικές αναρτήσεις

Νέες οδηγίες ΑΜΟΤΟΕ για τις προπονήσεις μοτοσυκλέτας

Kavala 247

Πέθανε ο Sir Stirling Moss σε ηλικία 90 ετών

Kavala 247

Ο Vinales νικητής του #Virtual SpanishGP

Kavala 247

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα