Αφροδίτη Σκαφίδα παιδί: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της

Αφροδίτη Σκαφίδα παιδί: Υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Πύρρο Δήμα τον Απρίλιο

Μάι 12, 2024 - 22:00
 0  6
Αφροδίτη Σκαφίδα παιδί: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Αφροδίτη Σκαφίδα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά τη γέννηση της κόρης της. Η σύζυγος του Πύρρου Δήμα έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Απρίλιο. Είναι το πέμπτο παιδί για τον Ολυμπιονίκη. Μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚού», η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε αρχικά, για τη σημερινή ημέρα, που είναι η Γιορτή της Μητέρας. «Η αλήθεια είναι ότι μου είναι λίγο περίεργο, που γιορτάζω φέτος τη γιορτή της μητέρας.

Άπειρες φορές, έχω δώσει λουλούδια στη μητέρα μου και της έχω ευχηθεί, αλλά δεν το έχω ζήσει ποτέ. Νομίζω θα αργήσει λίγο να μου φέρει λουλούδια το παιδί μου, αλλά έχω αρχίσει να μπαίνω στο κλίμα. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ο πρώτος που το μοιράστηκα ήταν ο άντρας μου. Στην αρχή, δεν ήταν σίγουρος αν ήταν σωστό το τεστ. Κοιτούσε και το ξανακοιτούσε. Είχε πλάκα. Μετά εντάξει, το συνειδητοποίησε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν πραγματικά το θέλω. Όταν του είπα πως πράγματι το θέλω, μου είπε ότι θα με στηρίξει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Πύρρο Δήμα. «Τη μέρα που γνωριστήκαμε με τον Πύρρο, έχασε τη μητέρα του. Ήταν το πρώτο μας ραντεβού και ήμουν με έναν άνθρωπο που έκλαιγε στο πρώτο ραντεβού. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μετά από αυτό, τον στήριξα και ο άνθρωπος αυτός παρέμεινε στη ζωή μου», εξήγησε.

Όσο για το αν είχαν μιλήσει ποτέ για το ενδεχόμενο ενός παιδιού ή προέκυψε ξαφνικά, είπε,

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν θέλω παιδιά. Εκείνος μου είπε ότι έχει ήδη τέσσερα και δεν θέλει άλλα. Εγώ του είπα ότι δεν το έχω ζήσει αυτό και θα ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου να το ζήσω. Ήμουν κάθετη σε αυτό και ήμουν κάθετη, γιατί ήθελα να το ζήσω μαζί του, μου έβγαζε ασφάλεια, εμπιστοσύνη και ξέροντας ότι έχει μεγαλώσει τέσσερα παιδιά, γνώριζα ότι θα είναι εκπληκτικός πατέρας».

Η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε επίσης, για την εγκυμοσύνη της, η οποία όπως είπε δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολη. «Ήμουν στην πρώτη εβδομάδα του ένατου μήνα κύησης όταν γέννησα και λόγω προεκλαμψίας, έπρεπε το παιδί να βγει. Έκατσα 12 ώρες με φυσικούς πόνους περιμένοντας το παιδί να βγει, είχε λάθος θέση όμως και τελικά, πήγαμε με καισαρική. Είχα αρχίσει να κλαίω, πριν την πάρω στην αγκαλιά μου, με το που άκουσα το κλάμα της, άρχισα κι εγώ να κλαίω», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα υπόλοιπα παιδιά του συζύγου της και πώς αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι έχουν άλλη μια αδερφή. «Τα υπόλοιπα παιδιά του Πύρρου, πέραν του ενός που είναι μαζί μας στο σπίτι, είναι στο εξωτερικό. Είναι όλα χαρούμενα, αλλά πιο πολύ το ζει ο μικρός. Αυτό που έγινε με την αλλαγή επιθέτου της Μαρίας, είναι κάτι που είχε συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, η έκταση που πήρε τώρα με στεναχώρησε, γιατί ήρθε να προστεθεί μέσα σε όλα όσα αντιμετωπίζουμε τώρα με τόσο άγχος. Δεν ήταν κάτι ωραίο», είπε κλείνοντας.